Повезане вести

"Моја деца нису имала одећу, али ја сам трошила паре на глупости": Наша певачица била у канџама порока, породица највише…

"Моја деца нису имала одећу, али ја сам трошила паре на глупости": Наша певачица била у канџама порока, породица највише…

Блиц 04.03.2024
Некадашња победница музичког такмичења „Никад није касно“, Зорица Ерић јавно је говорила о болести зависности и својој борби. Певачица иза себе има бурну прошлост, али је успела да окрене нови лист у животу, о чему је… »
Два пута се удавала, има троје деце и била зависница од дроге и алкохола! Исповест српске певачице - Погледајте ме сад!

Два пута се удавала, има троје деце и била зависница од дроге и алкохола! Исповест српске певачице - Погледајте ме сад!

Мондо 04.03.2024
Певачица Зорица Ерић проговорила о борби са зависношћу и открила да је "чиста" већ пет година. Певачица Зорица Ерић проговорила о борби са зависношћу и открила да је "чиста" већ пет година Певачица Зорица Ерић, пре извесног… »
Интимна исповест певачице која је била у паклу наркоманије и алкохола! Отворено о пороцима и о супругу: Оставио ме је јер...

Интимна исповест певачице која је била у паклу наркоманије и алкохола! Отворено о пороцима и о супругу: Оставио ме је јер...

Курир 04.03.2024
Певачица Зорица Ерић, показала је колики је борац када је својом снагом и вољом успела да победи наркоманију и алкохолизам. Њену борбу са пороцима подржала је цела породица, која јој је и била највећа мотивација, а сада се… »

Вести дана »