Повезане вести
Вучић: Екстремистички регионални медији ме напали због говора у Хали Шумице
Нови магазин 04.03.2024
Председник Србије Алекандар Вучић оценио је, поводом писања појединих медија у региону о његовом говору одржаном јуче у београдској Хали Шумице, да су га ти медији напали зато што штити интересе Србије и говори истину. Вучић је… »
„Због тога сам Хитлер“: Вучић одговорио медијима из региона
Данас 04.03.2024
Председник Сбије Александар Вучић на друштвеним мрежама је објавио снимак на којем се жали на писање медија у региону и објашњава због којих речи су га напали. Он је у видеу, који је на Иксу објавила СНС, навео да политичари… »
Вучић: Најгори сам јер нећемо да будемо слуге ником другом
Вести онлине 04.03.2024
Председник Србије Алекандар Вучић изјавио је, поводом писања медија у региону о његовом говору одржаном у недељу у Хали Шумице, да су га прогласили најгорим и да је регион згрожен јер је изјавио да неће да буде слуга ником… »
Вучић: Најгори сам јер нећемо да будемо слуге ником другом
Телеграф 04.03.2024
Како је рекао, политичари користе речи на јавним скуповима не били убедили своје, али и представнике других политичких опција да говоре истину, али да неретко, много више од нас, неки други говоре о садржају ваших речи и о… »
Вести дана »
Алексић (НПС): Опозиција и студенти треба да се понашају као да ће избори бити у јулу
Бета пре 2 сатајош 2 повезане
Временска прогноза за понедељак, 27. април: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 2 сатајош 2 повезане
Бивши француски председник: Чак и после Трампа, Европа треба да научи да живи сама, без подршке САД
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп: Осумњичени за напад на гала вечери написао антихришц́ански манифест
Бета пре 2 сатајош 4 повезане