Повезане вести

Седморица упала у шатор блогерског пара - њу силовали, њега пребили! "Ударали ме по глави, али је она горе прошла"

Седморица упала у шатор блогерског пара - њу силовали, њега пребили! "Ударали ме по глави, али је она горе прошла"

Мондо 04.03.2024
Нападачи групно силовали познату блогерку Фернанду у Индији. Нападачи групно силовали познату блогерку Фернанду у Индији. Шпански блогерски пар Фернанда и Винсент нападнути су на путовању мотором кроз Индију. Своју причу… »
Прва фотографија осумњичених за силовање инфлуенсерке: Лица им сакривена, трага се за још 3 члана банде

Прва фотографија осумњичених за силовање инфлуенсерке: Лица им сакривена, трага се за још 3 члана банде

Телеграф 04.03.2024
Индијске власти ухапсиле су четворицу од седморице мушкараца за које се сумња да су учествовали у групном силовању туристкиње. Објављена је фотографије тројице од четворице ухапшених мушкараца, који се сумњиче за силовање… »
"Силовали су ме један за другим, трајало је два сата": Нови детаљи напада на пар блогера: Ухапшена четворица од седморице…

"Силовали су ме један за другим, трајало је два сата": Нови детаљи напада на пар блогера: Ухапшена четворица од седморице…

Блиц 04.03.2024
Четворица од седморице нападача у Индији, који су силовали блогерку и претукли њеног супруга, ухапшена су, а полиција је саопштила да су сви осумњичени идентификовани. Пар блогера Фернанда и Винсенте је доживео језив напад за… »
Ударали их, опљачкали, а њу силовали два сата: Четворица мушкараца ухапшена у Индији након ужасног напада на инфлуенсере

Ударали их, опљачкали, а њу силовали два сата: Четворица мушкараца ухапшена у Индији након ужасног напада на инфлуенсере

Курир 04.03.2024
Индијске власти ухапсиле су четворицу од седморице мушкараца за које се верује да су умешани у групно силовање инфлуенсерке, која је са супругом била на путовању у Индији. "Сви нападачи су идентификовани и остатак осумњичених… »
Четворица ухапшена због силовања инфлуенсерке у шатору: "Силовали ме један за другим, хорор трајао 2 сата"

Четворица ухапшена због силовања инфлуенсерке у шатору: "Силовали ме један за другим, хорор трајао 2 сата"

Телеграф 04.03.2024
Њих двоје су у недељу поподне објавили нови стори на свом налогу, захвалили јавности на таласу подршке и изразили наду да ће починиоци бити убрзо ухваћени и приведени правди. Индијске власти ухапсиле су четворицу од седморице… »

Вести дана »