Povezane vesti
(Foto) Milena Ćeranić odgovorila na napade: Nakon njene izjave o grudima žene je urnisale, a ona im je poručila ovo
Blic 04.03.2024
Pevačica Milena Ćeranić našla se u centru skandala nakon što je u jednoj emisiji komentarisala izgled ženskih grudi. - Grudi... Ja sam videla razne grudi... Pre operacije, kad padnu, posle velikih kilaža. Još ružnije su tubularne, kao dva miša stvarno… »
"Kad padnu kao dva miša, stvarno!" Žene besne zbog izjava Milene Ćeranić o dojkama: U zemlji gde se toliko žena bori sa…
Kurir 04.03.2024
Pevačica Milena Ćeranić svojom izjavom o ženskom poprsju napravila je buru među ženama na društvenim mrežama. Ona je gostovala kod Goce Tržan u emisiji na K1 televiziji, a njen komentar o prirodnim grudi izazvalo je lavinu komentara. - Grudi... Ja sam… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana