Povezane vesti
"Zvao me čovek iz Nemačke i rekao da je moja žena ustvari njegova!" Bizaran slučaj bigamije, dvostruka supruga dobila…
Kurir 04.03.2024
Da je dvobračnost kažnjiva i da je istovremeno biti u dva braka protivno zakonu uverila se 51-godišnja L.M.P. koju je jedan hrvatski sud osudio na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora. - Živeli smo pre više od 30 godina u Bosni i imali troje dece… »
"Pozvao me je muškarac iz Nemačke i rekao mi da je moja supruga zapravo njegova": Hrvatica živela dupli život
Telegraf 04.03.2024
Nakon 30 godina braka, žena se udala za drugog muškarca Ž. M. i otišla da živi sa njim u Dizeldorf, skrivajući to od prvog supruga i dece. Opštinski sud u Hrvatskoj osudio je L. M. P. (51) na uslovnu kaznu zatvora u trajanu od godinu dana uz… »
"Zvao me tip iz Nemačke i rekao: Tvoja žena je moja žena" Muž saznao da mu se supruga udala: Stigao mi je paket...
Mondo 04.03.2024
51-godišnja L.M.P iz Hrvatske dobila je kaznu zatvora zbog ulaska u dva bračne zajednice. 51-godišnja L.M.P iz Hrvatske dobila je kaznu zatvora zbog ulaska u dva bračne zajednice. Da je dvobračnost kažnjiva i da je istovremeno protivzakonito biti u… »
"Pozvao me i rekao da je moja žena njegova žena..." Bizaran slučaj - Bila venčana za dva različita čoveka u isto vreme…
Večernje novosti 04.03.2024
DA je dvobračnost kažnjiva i da je istovremeno biti u dva braka protivno zakonu uverila se 51-godišnja L. M. P. koju je jedan hrvatski sud osudio na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora. Foto: Profimedia - Živeli smo pre više od 30 godina u Bosni i… »
Vesti dana »
KFOR: Priština tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili
RTS pre 10 minutajoš 14 povezanih
Bajden pomilovao svog sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja vatrenog oružja
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
"Tata, nedostaješ mi!" Sramna prozivka na račun Nikole Jokića, Amerika se stidi ovog čoveka
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Bajden potpisao pomilovanje za sina Hantera i spasao ga dugogodišnjeg zatvora
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih
Šolc u iznenadnoj poseti Kijevu: Ukrajina može da računa na nas; Udar drona u Ternopolju, poginula jedna osoba
RTS pre 35 minutajoš 10 povezanih