Повезане вести
"Звао ме човек из Немачке и рекао да је моја жена уствари његова!" Бизаран случај бигамије, двострука супруга добила оштру…
Курир 04.03.2024
Да је двобрачност кажњива и да је истовремено бити у два брака противно закону уверила се 51-годишња Л.М.П. коју је један хрватски суд осудио на условну казну од годину дана затвора. - Живели смо пре више од 30 година у Босни и… »
"Позвао ме је мушкарац из Немачке и рекао ми да је моја супруга заправо његова": Хрватица живела дупли живот
Телеграф 04.03.2024
Након 30 година брака, жена се удала за другог мушкарца Ж. М. и отишла да живи са њим у Дизелдорф, скривајући то од првог супруга и деце. Општински суд у Хрватској осудио је Л. М. П. (51) на условну казну затвора у трајану од… »
"Звао ме тип из Немачке и рекао: Твоја жена је моја жена" Муж сазнао да му се супруга удала: Стигао ми је пакет...
Мондо 04.03.2024
51-годишња Л.М.П из Хрватске добила је казну затвора због уласка у два брачне заједнице. 51-годишња Л.М.П из Хрватске добила је казну затвора због уласка у два брачне заједнице. Да је двобрачност кажњива и да је истовремено… »
"Позвао ме и рекао да је моја жена његова жена..." Бизаран случај - Била венчана за два различита човека у исто време, суд је…
Вечерње новости 04.03.2024
ДА је двобрачност кажњива и да је истовремено бити у два брака противно закону уверила се 51-годишња Л. М. П. коју је један хрватски суд осудио на условну казну од годину дана затвора. Фото: Профимедиа - Живели смо пре више од… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 10 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 20 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане