Povezane vesti
"Zvao me čovek iz Nemačke i rekao da je moja žena ustvari njegova!" Bizaran slučaj bigamije, dvostruka supruga dobila oštru…
Kurir 04.03.2024
Da je dvobračnost kažnjiva i da je istovremeno biti u dva braka protivno zakonu uverila se 51-godišnja L.M.P. koju je jedan hrvatski sud osudio na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora. - Živeli smo pre više od 30 godina u Bosni i imali troje dece… »
"Pozvao me je muškarac iz Nemačke i rekao mi da je moja supruga zapravo njegova": Hrvatica živela dupli život
Telegraf 04.03.2024
Nakon 30 godina braka, žena se udala za drugog muškarca Ž. M. i otišla da živi sa njim u Dizeldorf, skrivajući to od prvog supruga i dece. Opštinski sud u Hrvatskoj osudio je L. M. P. (51) na uslovnu kaznu zatvora u trajanu od godinu dana uz provere zbog… »
"Zvao me tip iz Nemačke i rekao: Tvoja žena je moja žena" Muž saznao da mu se supruga udala: Stigao mi je paket...
Mondo 04.03.2024
51-godišnja L.M.P iz Hrvatske dobila je kaznu zatvora zbog ulaska u dva bračne zajednice. 51-godišnja L.M.P iz Hrvatske dobila je kaznu zatvora zbog ulaska u dva bračne zajednice. Da je dvobračnost kažnjiva i da je istovremeno protivzakonito biti u dva… »
"Pozvao me i rekao da je moja žena njegova žena..." Bizaran slučaj - Bila venčana za dva različita čoveka u isto vreme, sud je…
Večernje novosti 04.03.2024
DA je dvobračnost kažnjiva i da je istovremeno biti u dva braka protivno zakonu uverila se 51-godišnja L. M. P. koju je jedan hrvatski sud osudio na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora. Foto: Profimedia - Živeli smo pre više od 30 godina u Bosni i imali… »
Vesti dana »
Potraga za osumnjičenim za smrtonosni napad na Paradi ponosa u Berlinu
BBC News pre 36 minutajoš 27 povezanih
Potvrđeno prvo žarište boginja koza i ovaca u Raškoj, Glamočić kaže - "bolest stigla švercom sa Kosova"
N1 Info pre 46 minutajoš 19 povezanih
Vučić: Prvi put sam pomalo optimista u vezi sa NIS-om, nadam se da ćemo do kraja septembra sve da završimo
RTS pre 11 minutajoš 14 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih
DANAS DO 34 STEPENA, UVEČE MOGUĆI PLJUSKOVI: Od srede još toplije
Glas juga pre 2 satajoš 18 povezanih