Povezane vesti
Fila: Mislim da će ovi izbori biti najvažniji jer ćemo ići u dve kolone
Insajder 04.03.2024
Advokat i funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Toma Fila izjavio je u ponedeljak 4. marta da će novi beogradski izbori biti najvažniji jer će se, kako je rekao, ići u dve kolone. 'Opozicija je postavila pitanje sad ili nikad, mi smo navikli na… »
Fila: Mislim da će ovi izbori biti najvažniji jer ćemo ići u dve kolone
RTV 04.03.2024
BEOGRAD - Advokat i funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Toma Fila izjavio je danas da će novi beogradski izbori biti najvažniji jer će se, kako je rekao, ići u dve kolone. "Opozicija je postavila pitanje sad ili nikad, mi smo navikli na sad i… »
Fila: Mislim da će ovi beogradski izbori biti najvažniji jer ćemo ići u dve kolone
Euronews 04.03.2024
Advokat i funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Toma Fila izjavio je da će novi beogradski izbori biti najvažniji jer će se, kako je rekao, ići u dve kolone. "Opozicija je postavila pitanje sad ili nikad, mi smo navikli na sad i neće biti… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu, sedmorica pritvorenih Užičana puštena na slobodu
Morava info pre 29 minutajoš 25 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 13 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijumom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Beta pre 29 minutajoš 51 povezana