Повезане вести
Фила: Мислим да ће ови избори бити најважнији јер ћемо ићи у две колоне
Инсајдер 04.03.2024
Адвокат и функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) Тома Фила изјавио је у понедељак 4. марта да ће нови београдски избори бити најважнији јер ће се, како је рекао, ићи у две колоне. 'Опозиција је поставила питање сад или… »
Фила: Мислим да ће ови избори бити најважнији јер ћемо ићи у две колоне
РТВ 04.03.2024
БЕОГРАД - Адвокат и функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) Тома Фила изјавио је данас да ће нови београдски избори бити најважнији јер ће се, како је рекао, ићи у две колоне. "Опозиција је поставила питање сад или никад… »
Фила: Мислим да ће ови београдски избори бити најважнији јер ћемо ићи у две колоне
Еуроневс 04.03.2024
Адвокат и функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) Тома Фила изјавио је да ће нови београдски избори бити најважнији јер ће се, како је рекао, ићи у две колоне. "Опозиција је поставила питање сад или никад, ми смо навикли… »
Вести дана »

Ово су два велика новитета Војске Србије: Убојити дрон "Хермес 900" и ракетни систем ПУЛС на војној паради, ево како изгледају (фото)
Блиц пре 2 минутајош 73 повезане

Сајбер напад на аеродроме широм Европе: Отказани многи летови
Вести онлине пре 2 минутајош 19 повезаних

Одржана комеморација за Дејана Миловановића: На Маракани Бане Ивановић, Баста, Жигић…
Нова пре 17 минутајош 24 повезане

Регионалне власти у Украјини: Једна особа погинула и десетак рањено у руским нападима
Нови магазин пре 3 сатајош 24 повезане