Povezane vesti
"Imao sam moždani udar u Americi, ništa nisam osetio": Pevač otkrio detalje, odmah se vratio u Srbiju: "Uzeo sam kartu u…
Blic 04.03.2024
Pevač Šeki Turković imao je moždani udar dok je boravio u Americi, a sada je pričao o svim detaljima. Naime, pevač se u Ameriku preselio 2014. godine sa suprugom, a vratio se u decembru prošle godine. - Ja sam se preselio u Ameriku 2014. godine… »
"Imao sam moždani, ništa nisam osetio" Šeki Turković otkrio detalje agonije: Uzeo sam kartu u jednom pravcu...
Kurir 04.03.2024
Šeki Turković imao je moždani udar dok je boravio u Americi, a sada je pričao o svim detaljima. Naime, pevač se u Ameriku preselio 2014. godine sa suprugom, a vratio se u decembru prošle godine. - Ja sam se preselio u Ameriku 2014. godine, ranije… »
„Imao sam moždani udar, ali nisam ništa osetio“: Šeki Turković o bolesti zbog koje je napustio Ameriku
Nova 04.03.2024
Šeki Turković je za Nova.rs otkrio da je imao moždani udar dok je boravio u Americi. Poznati pevač Šeki Turković je 2014. godine spakovao svoje kofere i sa suprugom otišao u Ameriku iz koje se vrati prošle godine u decembru. Gostujući u emisiji… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike RTV-a zbog prekida programa u trajanju od 12 minuta
Novi magazin pre 1 satjoš 82 povezane
Prenos, Partizan - olimpija Milano: Crno-beli traže prekid serije poraza u Evroligi
Večernje novosti pre 2 minutajoš 27 povezanih
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 7 satijoš 26 povezanih
"Nećemo se predati!" Selektor ženske teniske Srbije reprezentacije veruje u preokret protiv Švajcarske
Večernje novosti pre 37 minutajoš 22 povezane