Povezane vesti
"Imao sam moždani udar u Americi, ništa nisam osetio": Pevač otkrio detalje, odmah se vratio u Srbiju: "Uzeo sam kartu u…
Blic 04.03.2024
Pevač Šeki Turković imao je moždani udar dok je boravio u Americi, a sada je pričao o svim detaljima. Naime, pevač se u Ameriku preselio 2014. godine sa suprugom, a vratio se u decembru prošle godine. - Ja sam se preselio u Ameriku 2014. godine, ranije… »
"Imao sam moždani, ništa nisam osetio" Šeki Turković otkrio detalje agonije: Uzeo sam kartu u jednom pravcu...
Kurir 04.03.2024
Šeki Turković imao je moždani udar dok je boravio u Americi, a sada je pričao o svim detaljima. Naime, pevač se u Ameriku preselio 2014. godine sa suprugom, a vratio se u decembru prošle godine. - Ja sam se preselio u Ameriku 2014. godine, ranije sam… »
„Imao sam moždani udar, ali nisam ništa osetio“: Šeki Turković o bolesti zbog koje je napustio Ameriku
Nova 04.03.2024
Šeki Turković je za Nova.rs otkrio da je imao moždani udar dok je boravio u Americi. Poznati pevač Šeki Turković je 2014. godine spakovao svoje kofere i sa suprugom otišao u Ameriku iz koje se vrati prošle godine u decembru. Gostujući u emisiji „… »
Vesti dana »

Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin! Piletinu pakovali u kese i gajbice (foto)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

MUP: Identifikovano 15 učesnika protesta u Zemunu kada su oštećene prostorije SNS
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV Novi Pazar pre 15 minutajoš 16 povezanih

CIK BiH oduzeo mandat Miloradu Dodiku, ta odluka će biti pravosnažna nakon isticanja žalbe
N1 Info pre 6 minutajoš 44 povezane