Повезане вести
„Последњи стрелац” враћа Ненада Јездића на филмско платно
Политика 04.03.2024
Ближи се премијера филма „Последњи стрелац” Дарка Николића, са Ненадом Јездићем у главној улози. Тим поводом представљена је званична нумера филма коју изводи Борис Режак. – На позив Милоша Рогановића, који је комплетан аутор… »
Објављена насловна нумера за филма "Последњи стрелац" са Ненадом Јездићем у главној улози
Телеграф 04.03.2024
"Изузетно сам поносан и срећан што сам део фантастичне екипе и верујем у успех и песме и филма”, изјавио је Борис Режак, који изводи насловну нумеру. Ближи се премијера филма " Последњи стрелац" редитеља Дарка Николића, са… »
Вести дана »

Џими Кимел се враћа на ТВ: Једном од најпознатијих светских водитеља одузета емисија због коментара о Кирку, огласила се телевизија
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

(Видео) "драго ми је што до сада нисам постала мајка": Андреана Чекић признаје да можда то чудно звучи: "Не бих волела да моје дете нема оца поред себе"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Москва нападнута дроновима: Експлозије забележене у бројним четвртима, затворено небо изнад града
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Металном штанглом га ударао у главу: Ужас у Земун Пољу: Украо му мобилни телефон и новац
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана