Povezane vesti

Teya Dora posle pobede na PZE: Velika mi je čast i jedva čekam da pokažem da smo najbolji na Evrosongu

Teya Dora posle pobede na PZE: Velika mi je čast i jedva čekam da pokažem da smo najbolji na Evrosongu

Nova 04.03.2024
Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora, bila je uz Kristinu Radenković i Dušku Vučinić sa RTS, gošća u emisiji među nama na TV Nova. Ona je na počektu emisije prokomentarisala utiske nakon subotnjeg finala našeg nacionalnog… »
Teja Dora: Ramonda budi duboka osećanja, jedva čekam „Pesmu Evrovizije“

Teja Dora: Ramonda budi duboka osećanja, jedva čekam „Pesmu Evrovizije“

RTS 04.03.2024
Pesma „Ramonda“ i Teodora Pavlovska ili Teja Dora pobednici su „Pesme za Evroviziju“. O utiscima, očekivanjima, reakcijama prijatelja i onih koji to nisu, prvi put uživo posle pobedničke večeri, govorile su Teja Dora i Duška Vučinić… »
"Nastup ću pretvoriti u spektakl": Teya Dora o prvim utiscima nakon pobede na "Pesmi za Evroviziju 2024": Otkrila zbog čega…

"Nastup ću pretvoriti u spektakl": Teya Dora o prvim utiscima nakon pobede na "Pesmi za Evroviziju 2024": Otkrila zbog čega…

Blic 04.03.2024
Pevačica Teya Dora pobedila je na "Pesmi za Evroviziju 2024", a sada priznaje da je jako uzbuđena što će pesmom "Ramonda" ove godine predstaviti Srbiju na Evroviziji koja će se u maju održati u Malmeu. - Nisu se svi utisci slegli, ali baš bila sam… »
U Americi me zvali tejadora! Predstavnica Srbije otkrila - Tražili mi da pevam "Džanum" na Pesmi Evrovizije!

U Americi me zvali tejadora! Predstavnica Srbije otkrila - Tražili mi da pevam "Džanum" na Pesmi Evrovizije!

Mondo 04.03.2024
Teodora otkrila kako je postala Teya Dora, ali i zbog čega se prijavila na izbor Pesma za Evroviziju. Teodora otkrila kako je postala Teya Dora, ali i zbog čega se prijavila na izbor Pesma za Evroviziju Pevačica Teya Dora, koja je zaludela svet numerom… »
"Tekst pesme i simbol ramonde budi u ljudima neka duboka osećanja" Teya Dora sumira utiske posle pobede i otkriva dalje…

"Tekst pesme i simbol ramonde budi u ljudima neka duboka osećanja" Teya Dora sumira utiske posle pobede i otkriva dalje…

Kurir 04.03.2024
Teya Dora je srpska predstavnica na Evroviziji koja će se održati u švedskog gradu Malmeu, 7.,9. i 11. maja. Ona je gostovala u Jutarnjem programu Javnog servisa zajedno sa Duškom Vučinić i sumirala utiske sa nacionalnog takmičenja na kom je… »

Vesti dana »