Povezane vesti
Teya Dora posle pobede na PZE: Velika mi je čast i jedva čekam da pokažem da smo najbolji na Evrosongu
Nova 04.03.2024
Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora, bila je uz Kristinu Radenković i Dušku Vučinić sa RTS, gošća u emisiji među nama na TV Nova. Ona je na počektu emisije prokomentarisala utiske nakon subotnjeg finala našeg nacionalnog izbora za… »
Teja Dora: Ramonda budi duboka osećanja, jedva čekam „Pesmu Evrovizije“
RTS 04.03.2024
Pesma „Ramonda“ i Teodora Pavlovska ili Teja Dora pobednici su „Pesme za Evroviziju“. O utiscima, očekivanjima, reakcijama prijatelja i onih koji to nisu, prvi put uživo posle pobedničke večeri, govorile su Teja Dora i Duška Vučinić, šefica Službe za… »
"Nastup ću pretvoriti u spektakl": Teya Dora o prvim utiscima nakon pobede na "Pesmi za Evroviziju 2024": Otkrila zbog čega…
Blic 04.03.2024
Pevačica Teya Dora pobedila je na "Pesmi za Evroviziju 2024", a sada priznaje da je jako uzbuđena što će pesmom "Ramonda" ove godine predstaviti Srbiju na Evroviziji koja će se u maju održati u Malmeu. - Nisu se svi utisci slegli, ali baš bila sam u šoku… »
U Americi me zvali tejadora! Predstavnica Srbije otkrila - Tražili mi da pevam "Džanum" na Pesmi Evrovizije!
Mondo 04.03.2024
Teodora otkrila kako je postala Teya Dora, ali i zbog čega se prijavila na izbor Pesma za Evroviziju. Teodora otkrila kako je postala Teya Dora, ali i zbog čega se prijavila na izbor Pesma za Evroviziju Pevačica Teya Dora, koja je zaludela svet numerom "… »
"Tekst pesme i simbol ramonde budi u ljudima neka duboka osećanja" Teya Dora sumira utiske posle pobede i otkriva dalje planove…
Kurir 04.03.2024
Teya Dora je srpska predstavnica na Evroviziji koja će se održati u švedskog gradu Malmeu, 7.,9. i 11. maja. Ona je gostovala u Jutarnjem programu Javnog servisa zajedno sa Duškom Vučinić i sumirala utiske sa nacionalnog takmičenja na kom je pobedila sa… »
Vesti dana »
Dan će sutra trajati 25 sati Da li ćemo sledeće godine konačno ukinuti pomeranje vremena? Eksperti kažu da je moguće
Alo pre 29 minutajoš 16 povezanih
Luka Dončić uništio "novog Džordana": Ubacio mu 49 poena i dabl-dabl, pokazao ko je gazda
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih