Повезане вести
Теиа Дора после победе на ПЗЕ: Велика ми је част и једва чекам да покажем да смо најбољи на Евросонгу
Нова 04.03.2024
Овогодишња представница Србије на Евровизији Теиа Дора, била је уз Кристину Раденковић и Душку Вучинић са РТС, гошћа у емисији међу нама на ТВ Нова. Она је на почекту емисије прокоментарисала утиске након суботњег финала нашег… »
Теја Дора: Рамонда буди дубока осећања, једва чекам „Песму Евровизије“
РТС 04.03.2024
Песма „Рамонда“ и Теодора Павловска или Теја Дора победници су „Песме за Евровизију“. О утисцима, очекивањима, реакцијама пријатеља и оних који то нису, први пут уживо после победничке вечери, говориле су Теја Дора и Душка… »
"Наступ ћу претворити у спектакл": Теиа Дора о првим утисцима након победе на "Песми за Евровизију 2024": Открила због чега…
Блиц 04.03.2024
Певачица Теиа Дора победила је на "Песми за Евровизију 2024", а сада признаје да је јако узбуђена што ће песмом "Рамонда" ове године представити Србију на Евровизији која ће се у мају одржати у Малмеу. - Нису се сви утисци… »
У Америци ме звали тејадора! Представница Србије открила - Тражили ми да певам "Џанум" на Песми Евровизије!
Мондо 04.03.2024
Теодора открила како је постала Теиа Дора, али и због чега се пријавила на избор Песма за Евровизију. Теодора открила како је постала Теиа Дора, али и због чега се пријавила на избор Песма за Евровизију Певачица Теиа Дора, која… »
"Текст песме и симбол рамонде буди у људима нека дубока осећања" Теиа Дора сумира утиске после победе и открива даље планове…
Курир 04.03.2024
Теиа Дора је српска представница на Евровизији која ће се одржати у шведског граду Малмеу, 7.,9. и 11. маја. Она је гостовала у Јутарњем програму Јавног сервиса заједно са Душком Вучинић и сумирала утиске са националног… »
Вести дана »
Програмски директор Н1: Нападач на нашу екипу је човек који је био осуђен за убиство
Бета пре 24 минутајош 24 повезане
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 2 сатајош 30 повезаних
Излила се Јужна Морава у врањском крају, деветоро евакуисаних; ванредно и у Лебану
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних