Povezane vesti
Šapić (SNS): Ne menjam stav, ni ubuduće ne odgovaram na pitanja novinara N1
Beta 04.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da neće promeniti svoj stav i da ni ubuduće neće odgovarati na pitanja novinara televizije N1 na konferencijama za novinare. Šapić je za televiziju Pink rekao da "svoj stav neće… »
Šapić: Ne menjam stav, ni ubuduće ne odgovaram na pitanja novinara N1
N1 Info 04.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da neće promeniti svoj stav i da ni ubuduće neće odgovarati na pitanja novinara televizije N1 na konferencijama za novinare. Šapić je za televiziju Pink rekao da „svoj stav neće… »
Šapić (SNS): Ne menjam stav, ni ubuduće ne odgovaram na pitanja novinara N1
Radio sto plus 04.03.2024
Šapić je za televiziju Pink rekao da “svoj stav neće promeniti” i da je sa tom medijskom kućom “završio priču”. “Dve godine su dolazili na moje konferencije, preuzimali moje konferencije, i onda sam u jednom momentu nakon dve godine falsifikovanja i laži… »
Vesti dana »

Oluje tutnje Crnom Gorom, večeras na najjačem udaru ovi predeli: Prete gromovi, grad i urbane poplave
Telegraf pre 25 minutajoš 30 povezanih

Srbija završila pripreme za Evrobasket ubedljivom pobedom nad Slovenijom, Pešić zadovoljan pristupom
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 45 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 38 povezanih

Ekskluziva Rojtersa: Ovo su svi uslovi koje je Putin postavio Ukrajini
B92 pre 3 satajoš 26 povezanih

Siniša Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće do 20 odsto
Vesti online pre 45 minutajoš 26 povezanih