Povezane vesti
Šapić (SNS): Ne menjam stav, ni ubuduće ne odgovaram na pitanja novinara N1
Beta 04.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da neće promeniti svoj stav i da ni ubuduće neće odgovarati na pitanja novinara televizije N1 na konferencijama za novinare. Šapić je za televiziju Pink rekao da "svoj stav… »
Šapić (SNS): Ne menjam stav, ni ubuduće ne odgovaram na pitanja novinara N1
Radio sto plus 04.03.2024
Šapić je za televiziju Pink rekao da “svoj stav neće promeniti” i da je sa tom medijskom kućom “završio priču”. “Dve godine su dolazili na moje konferencije, preuzimali moje konferencije, i onda sam u jednom momentu nakon dve godine… »
Šapić: Ne menjam stav, ni ubuduće ne odgovaram na pitanja novinara N1
N1 Info 04.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da neće promeniti svoj stav i da ni ubuduće neće odgovarati na pitanja novinara televizije N1 na konferencijama za novinare. Šapić je za televiziju Pink rekao da „svoj stav neće… »
Vesti dana »

Prosvetari i studenti krenuli u protestnu šetnju od Slavije do OŠ Vladislav Ribnikar
Novi magazin pre 58 minutajoš 18 povezanih

Niški prosvetni radnici: „Smanjenje plata deo šire politike ucena i pritiska“
Južne vesti pre 3 satajoš 3 povezane

Fon der Lajen: EU mora da zaštiti evropska preduzeća, ali je otvorena za dijalog sa SAD
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih

Skup u Nišu povodom godišnjice ubistva Đinđića: „Ovo je dan kada je pre 22 godine umro pokušaj demokratije u Srbiji“
N1 Info pre 39 minutajoš 25 povezanih

Rusija zauzela još pet sela u Kurskoj oblasti, četiri osobe poginule
Danas pre 33 minutajoš 28 povezanih