Повезане вести

„Поносан сам што сам успео да променим евровизијска правила“: Жељко Јоксимовић открио да ли би поново водио такмичење са…

„Поносан сам што сам успео да променим евровизијска правила“: Жељко Јоксимовић открио да ли би поново водио такмичење са…

Нова 04.03.2024
Жељко Јоксимовић има евровизијско искуство дуго 20 година, а на највећем музичком такмичењу у Европи два пута је учествовао као извођач и више пута као композитор, док се једном приликом опробао и у улози водитеља. Жељко… »
(Видео) Велики интервју Жељка јоксимовића: Први пут отворено о Јовани, деци, сарадњи са Цецом и Евровизији: "Успео сам да…

(Видео) Велики интервју Жељка јоксимовића: Први пут отворено о Јовани, деци, сарадњи са Цецом и Евровизији: "Успео сам да…

Блиц 04.03.2024
У сусрет новом албуму са Жељком Јоксимовићем смо разговарали о свему што припрема, породици, супрузи Јовани Јоксимовић али и томе што је на бини “Песме за Евровизију“, после 20 година, извео песму “Лане моје“. - Углавном сам… »
"Возила је бесан ауто, а онда сам у њему пронашао ово": Ево како је почела љубав Јоване и Жељка Јоксимовића: "тад сам…

"Возила је бесан ауто, а онда сам у њему пронашао ово": Ево како је почела љубав Јоване и Жељка Јоксимовића: "тад сам…

Блиц 03.03.2024
Беовизија 2007. године једна је од најгледанијих икада. Марија Шерифовић однела је победу нумером Молитва са којом је и победила на избору за песму Евровизије који је одржан је у Хелсинкију и ово престижно музичко такмичење… »

Вести дана »