Повезане вести
Карлеушин менаџер тврди да му је Теиа Дора украла идеју: Ево зашто је оптужба бизарна ФОТО
Нова 04.03.2024
Певачица Теиа Дора тријумфовала је на Песми за Евровизју и представљаће нашу земљу у Малмеу својом нумером "Рамонда". У међувремену се огласила и Јелена Карлеуша и рекла какво је њено мишљење о овој певачици. „Нај ворлд… »
"Лила Рамонда нас је ископирала за наступ на пзе!" Лом на мрежама због Јелене Карлеуше, огласио се певачицин тим
Мондо 04.03.2024
Зоран Бирташевић, менаџер, креативни директор и продуцент Јелене Карлеуше истакао је већ виђен - код њих. Зоран Бирташевић, менаџер, креативни директор и продуцент Јелене Карлеуше истакао је већ виђен - код њих. Теодора… »
"Украла нам је идеју за наступ на пзе!" Шок оптужбе из Карлеушиног тима на рачун Теиа Доре: Испливали и докази, мреже горе…
Курир 04.03.2024
Теодора Павловска, алијас Теиа Дора представљаће Србију на овогодишњој Евровизији у Малмеу, а њена песма "Рамонда" и сценски наступ изазвали су опречна мишљења у јавности, како међу познатим личностима, тако и међу обичним… »
Зорја плаче усред емисије јер није победила на Беовизији: Водитељ је теши, она не може да се сабере: "Мислила сам да је то…
Блиц 04.03.2024
Певачица Зорја (27) на прошлонедељној "Песми за Евровизију 2024" освојила је треће место у финалу, а збирно имала је исти број поена као другопласирана Бресквица, док је победу однела Теиа Дора. Зорја се сад расплакала усред… »
Сајси МЦ о претњама после ПЗЕ: Неко вешто распирује поделе
Н1 Инфо 04.03.2024
Наратив по коме сам ја била чланица жирија јер је требало да гласам против Бресквице је апсолутно смешан, Бресквицу ценим, али за ову конкретну песму моје гласање је било овакво, рекла је Сајси МЦ. „Тамо нисам дошла да оцењујем… »
„Нисам дужна да било коме објашњавам“: Огласила се Сајси МЦ након побуне јавности због нула поена Бресквици на ПЗЕ
Нова 04.03.2024
У суботу 2. марта одржано је финале "Песме за Евровизију" у којем је победила Теиа Дора која ће представљати Србију у Мелмеу песмом "Рамонда". Два највећа фаворита за победу биле су Анђела Игњатовић Бресквица и Теиа Дора. По… »
„Инспиративна прича о рамонди, текст песме буди дубока осећања“: Теиа Дора једва чека Евровизију
Н1 Инфо 04.03.2024
"Била сам шоку кад сам победила. Осећам се прелепо и ово је велика част за мене да представљам Србију са песмом Рамонда", рекла је представница Србије на Песми Евровизије Теиа Дора. Похвалила је и атмосферу међу такмичарима… »
Теиа Дора први пут у јавности након победе на ПЗЕ: Открила како је настала песма „Рамонда“
Нова 04.03.2024
Певачица први пут пред камерана након победе на избору за песму Евровизије. Србију ће на Евровизији 2024, године представљати млада певачица Теодора Павловска, познатија као Теиа Дора. Она ће изводити песму „Рамонда“, а сада је… »
(Видео) "стену смо донели из Кикинде": Теиа Дора открила како се осећа након победе, а одговорила и браји: "Нисам Бритни Спирс"…
Блиц 04.03.2024
У великом интервјуу за “Блиц” представница Србије на Евровизији сумира утиске и коментарише негодовања која данима трају по друштвеним мрежама и кроз изјаве разних јавних личности. Победа Теодоре Павловске, познатије као Теиа… »
Сајси МЦ неће да објасни јавности зашто је Бресквици дала нула бодова: Моја дужност није да било коме шта објашњавам
Вечерње новости 04.03.2024
У суботу, 2. марта одржано је финално вече "Песме за Евровизију" - два највећа фаворита биле су младе колегинице Анђела Игњатовић Бресквица и Теодора Павловска, Теиа Дора. Фото: Д. Ристић Чланица жирија Сајси МЦ дала је нула… »
„Жири ју је намерно оштетио, то се и мени десило“: Био је главни фаворит ПЗЕ пре четири године, па се упоредио са Бресквицом…
Нова 04.03.2024
Овогодишње такмичење "Песма за Евровизију", на ком је победу однела Теиа Дора, изазвало је општу буру на друштвеним мрежама. Теиа Дора добила је највећи број гласова од стране стручног жирија, док је Анђела Игњатовић Бресквица… »
Теја Дора иде у Малме
Вести онлине 04.03.2024
Поп певачица Теодора Павловска, познатија као Теја Дора, с песмом “Рамонда” представљаће Србију на Песми Евровизије у Малмеу, пошто је победила у финалу такмичења Песма за Евровизију. Она је добила највећи број бодова на основу… »
"То је баш лоша прича..." Огласио се финалиста Песме за Евровизију 2024 и Бресквици јавно послао ову поруку, сад је све јасно!…
Курир 04.03.2024
Певачица Анђела Игњатовић познатија као Бресквица у суботу је на " Песми за Евровизију" однела друго место, док је победила Теиа Дора са песмом "Рамонда". Да победи Теиа Дора одлучио је стручни жири који јој је дао више гласова… »
Детаљни гласови публике и жирија на Песми за Евровизију
Н1 Инфо 04.03.2024
Фестивал Песма за Евровизију 2024 одржан је од 27. фебруара до 2. марта 2024. године, а победничка песма "Рамонда", коју је извела Теиа Дора, добила је укупно 22 поена од жирија и публике, пише РТС. Према Правилнику о гласању на… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Несрећа на: Ауто-путу код Бубањ потока Возач пробио банкину и слетео с пута, саобраћај отежан (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана