Povezane vesti
Mask tužio: OpenAI napustio veštačku inteligenciju za dobrobit čovečanstva, Microsoft ih "obasipa" milijardama dolara
Mondo 04.03.2024
Mask u tužbi tvrdi da se sa dvojicom suosnivača OpenAI-ja prvobitno složio da njihov rad bude usmeren na koncept tzv. opšte veštačke inteligencije, koji bi "koristio čovečanstvu" a ne profitu. Mask u tužbi tvrdi da se sa dvojicom suosnivača OpenAI-ja… »
Musk tuži open ai: Misle samo na zaradu dok razvijaju veštačku inteligenciju! Na udaru čovek koji ga je nazvao kretenom
Kurir 04.03.2024
Preduzetnik milijarder Elon Musk tužio je OpenAI proizvođača ChatGPT-a i njegovog izvršnog direktora Sema Altmana, rekavši da su napustili prvobitnu misiju startapa da razvijaju veštačku inteligenciju za dobrobit čovečanstva, a ne za profit. Tužba… »
Vesti dana »
Proglašeno 40 dana žalosti zbog smrti Alija Hamneija, Tramp zapretio "nikad viđenom silom" ako Iran uzvrati
Radio 021 pre 30 minutajoš 47 povezanih
Metal iz Niša ide na Evroviziju: Lavina pobedila na „Pesmi za Evroviziju“ [VIDEO]
Glas juga pre 1 satjoš 56 povezanih
Hrvat u Dubaiju dobio savet koji ledi krv u žilama: "Potrajaće ovo par nedelja, ni slučajno ne kači na mreže"
Telegraf pre 29 minutajoš 14 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 1. mart 2026: Danas sunčano, temperatura do 19
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih
Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom Država to smo mi
Glas Šumadije pre 5 minutajoš 6 povezanih