Povezane vesti
"Stigao mrtav, a kad sam se vratila oživeo je" Tamara iz Žablja doživela šok: Svi znakovi kliničke smrti bili prisutni, a…
Kurir 04.03.2024
Najpoznatija veterinarka u Žablju, Tamara Basarin, otvorila je svoju ambulantu pre 5 godina, a gotovo svi vlasnici kućnih ljubimaca iz ove opštine dolaze kod nje od početka karijere, prenosi Dnevnik. Tamara je neko ko je dostupan 24 sata i na koga se… »
Stigao mrtav, a kad sam se vratila oživeo je! Tamara je omiljena veterinarka u Žablju, ovo će zauvek pamtiti
Telegraf 04.03.2024
Tamara je neko ko je dostupan 24 sata i na koga se njeni sugrađani uvek mogu osloniti. Najpoznatija veterinarka u Žablju, Tamara Basarin, otvorila je svoju ambulantu pre 5 godina, a gotovo svi vlasnici kućnih ljubimaca iz ove opštine dolaze kod nje od… »
Vesti dana »
"Jasno je da postoje planovi da Tramp dođe u Srbiju": Ljiljana Smajlović o novom američkom predsedniku i našoj zemlji: "Ovo su stvari koje on voli kod nas"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih
„Sami sebe su upropastili poslednjih dana“: Vučić o odluci da ode u Baku na dan protesta u Beogradu
Danas pre 8 minutajoš 34 povezane
Sneg u Beogradu: Trenutno veje u ovom delu prestonice, pogledajte snimak prvih pahulja
Telegraf pre 43 minutajoš 34 povezane
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 5 satijoš 23 povezane
Vučić: Sa Alijevim sam razgovarao o izgradnji gasne elektrane kod Niša
RTV pre 56 minutajoš 23 povezane