Povezane vesti
Nebojša Dugalić: Uživao sam da u svakom kadru gledam Žarka Lauševića
Telegraf 04.03.2024
Osim "Ruskog konzula", publika je Dugalića gledala i u neobičnoj komediji “Jorgovani”, drugi film mladog reditelja Siniše Cvetića, u kome igra ruskog filmskog producenta. Film "Ruski konzul" Miroslava Lekića zatvorio je 52. FEST u Mts Dvorani, a… »
Održana svetska premijera filma Ruski konzul!
Svet plus 04.03.2024
Održana je svetska premijera filma "Ruski konzul", reditelja Miroslava Lekića, prema romanu Vuka Draškovića. Iza ovog filmskog ostvarenja stoje Telekom Srbija i Vision Team. Svečanom premijerom u Beogradu, u okviru zatvaranja 52. Međunarodnog… »
Aplauz u čast žarka lauševića i mete jovanovskog: Održana svetska premijera filma "Ruski konzul" , a jednu damu niko nije…
Kurir 04.03.2024
Svečanom premijerom u Beogradu, u okviru zatvaranja 52. Međunarodnog filmskog festivala- FEST 2024, sinoć je premijereno prikazan dugoočekivani film „Ruski konzul“ reditelja Miroslava Lekića. Dugim aplauzom i ovacijama publika je nagradila… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 8 satijoš 1 povezana