Повезане вести

Новинарка коју је избацило обезбеђење: Испоставило се да је све моја кривица и да сам ја напала портира

Новинарка коју је избацило обезбеђење: Испоставило се да је све моја кривица и да сам ја напала портира

Н1 Инфо 05.03.2024
Новинарка локалног портала ИН медија Верица Мариничић физички је нападнута у просторијама Општине Инђија где је извештавала са протеста мештана Чортановаца због укидања железничке станице. Верица Мариничић говорила је за Н1… »
Омаловажавање, бојкот и дисциплиновање новинара: Увреде и понижавања могу завршити трагично као у случају Ћурувија

Омаловажавање, бојкот и дисциплиновање новинара: Увреде и понижавања могу завршити трагично као у случају Ћурувија

Нова 05.03.2024
Обезбеђење Општине Инђија избацило је новинарку локалног онлајн портала ИН медија Верицу Мариничић из зграде у којој се одржавао састанак поводом протеста мештана са председником општине због укидања железничке станице у… »
НДНВ: Напади на локалне новинаре су директан атак на јавни интерес грађана

НДНВ: Напади на локалне новинаре су директан атак на јавни интерес грађана

Инсајдер 05.03.2024
Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) је осудило напад на новинарку портала ИН медија у Инђији Верицу Маринчић и о томе обавестило Сталну радну групу за безбедност новинара. Новинарка Верица Маринчић физички је нападнута у… »
НУНС: Власти морају свим новинарима обезбедити извештавање

НУНС: Власти морају свим новинарима обезбедити извештавање

Глас Зајечара 05.03.2024
Независно удружење новинара Србије данас је осудило понашање локалних власти у Инђији и Лозници које су забраниле да двоје новинара присуствује јавним скуповима, као и то што високи функционери Српске напредне странке (СНС)… »
НДНВ: Напади на локалне новинаре представљају директан атак на јавни интерес грађана

НДНВ: Напади на локалне новинаре представљају директан атак на јавни интерес грађана

Данас 05.03.2024
Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) осудило је јучерашњи напад на новинарку портала ИН медија у Инђији Верицу Маринчић и о томе обавестило Сталну радну групу за безбедност новинара, саопштено је данас. Новинарка Верица… »
(ВИДЕО) Обезбеђење насилно избацило новинарку из зграде Општине Инђија

(ВИДЕО) Обезбеђење насилно избацило новинарку из зграде Општине Инђија

Данас 05.03.2024
Обезбеђење Општине Инђија избацило је новинарку локалног онлајн портала ИН медија Верицу Мариничић из зграде у којој се одржавао састанак поводом протеста мештана због укидања железничке станице у Чортановцима. На снимку се… »
Синдикат новинара тражи казну за припадника обезбедјења Општине Инђија који је избацио новинарку

Синдикат новинара тражи казну за припадника обезбедјења Општине Инђија који је избацио новинарку

Данас 05.03.2024
Синдикат новинара и медијских радника Србије (СИНОС) је вечерас позвао надлежне да казне припадника обезбедјења Општине Инђија који је данас новинарку локалног портала ИН Верицу Маринчић избацио из зграде. Синдикат је у… »
Нападнута новинарка из Инђије Верица Маринчић за Данас: „Шта је следеће да ме избаце кроз прозор?“

Нападнута новинарка из Инђије Верица Маринчић за Данас: „Шта је следеће да ме избаце кроз прозор?“

Данас 04.03.2024
Новинарка ИН Медија Верица Маринчић физички је нападнута данас у просторијама општине Инђија, где је извештавала са протеста мештана Чортановаца због укидања железничке станице. Након што су поједини грађани желели да… »
УНС тражи кажњавање нападача на новинарку Верицу Маринчић у Инђији

УНС тражи кажњавање нападача на новинарку Верицу Маринчић у Инђији

Данас 04.03.2024
Удружење новинара Србије (УНС) осудило је физички напад припадника обезбеђења Општине Инђија на новинарку портала ИН медија и затражило да виновник овог напада буде кажњен. Маринчић је извештавала са протеста мештана… »

Вести дана »