Повезане вести

"Изгледа као да смо на корак до грађанског рата": Сајси МЦ проговорила о претњама које добија пошто је Бресквици дала нула…

"Изгледа као да смо на корак до грађанског рата": Сајси МЦ проговорила о претњама које добија пошто је Бресквици дала нула…

Курир 05.03.2024
Током финалне вечери "Песме за Евровизију 2024" фаворити су биле Анђела Игњатовић Бресквица и Теиа Дора, а победу је однела Теиа Дора и песма "Рамонда". Да победи Теиа пресудила је Сајси МЦ која је њој дала 12, а Брексвици 0… »
„Изгледа као да смо на корак до грађанског рата“: Сајси МЦ о претњама које добија након гласања у финалу ПЗЕ

„Изгледа као да смо на корак до грађанског рата“: Сајси МЦ о претњама које добија након гласања у финалу ПЗЕ

Нова 05.03.2024
"Наратив по коме сам ја била чланица жирија јер је требало да гласам против Бресквице је апсолутно смешан, Бресквицу ценим, али за ову конкретну песму моје гласање је било овакво", рекла је Сајси МЦ. „Тамо нисам дошла да… »
"Права свекрва" Сви брује о објави Војажеве мајке након пзе! Открила кога је бодрила, пркоси Бресквици

"Права свекрва" Сви брује о објави Војажеве мајке након пзе! Открила кога је бодрила, пркоси Бресквици

Мондо 05.03.2024
Објава мајке Михајла Веруовића Војажа направила је пометњу на мрежама. Објава мајке Михајла Веруовића Војажа направила је пометњу на мрежама. Певачица Теиа Дора представљаће Србију на Песми Евровизије 2024, док је друго место… »
"Бресквица је ФАВОРИТ публике и оштећена је као што сам ја БИО!" Андрија Јо за Курир: Није јој сада лако, знам како јој је

"Бресквица је ФАВОРИТ публике и оштећена је као што сам ја БИО!" Андрија Јо за Курир: Није јој сада лако, знам како јој је

Курир 05.03.2024
Овогодишње такмичење "Песма за Евровизију", на ком је победу однела млада музичка звезда Теиа Дора, изазвало је општу буру на друштвеним мрежама. Наиме, Теиа Дора је добила највећи број гласова од стране стручног жирија, док је… »

Вести дана »