Povezane vesti
"Istrčao sam iz autobusa, jurili su za mnom, gađali me ciglama i udarili palicom": Mladić o drami u "108"
Telegraf 05.03.2024
Mladić je zadobio lake telesne povrede. Pančevac M.C. (21), koji je u nedelju napadnut u autobusu "108", tokom istrage je izjavio da su mu dok je bio u "prevozu prišla dvojica mladića i tražila novac iz torbe, a da se spasao kada je istrčao na poslednjoj… »
Prava drama u beogradskom autobusu! Pokušali da otmu torbu muškarcu, pa ga jurili i tukli palicom
Kurir 05.03.2024
Beogradska policija, u nedelju, je uhapsila L.S. (18) i D.S. (20) zbog pokušaja razbojništva i nanošenja lakih telesnih povreda. Oni su ušli u autobusu "108" i tražili od muškarca da im da torbu sa novcem. Nesrećni čovek, uspeo je da se izbori sa njima i… »
Drama u autobusu "108": Pokušali da opljačkaju muškarca, pa ga jurili i tukli palicom
Telegraf 05.03.2024
Policija je ekspresno reagovala i uhapisla dvojicu mladića zbog pokušaja razbojništva. Beogradska policija, u nedelju, je uhapsila L.S.(18) i D.S. (20) zbog pokušaja razbojništva i nanošenja lakih telesnih povreda. Prema saznanjima "Telegraf.rs", oni su… »
Vesti dana »

Pešić pred put na Evrobasket: „Ovim se ne završava život u Srbiji – Topić i Koprivica su kandidati za Olimpijske igre“
Nova pre 10 minutajoš 35 povezanih

Bravo Nole! Đoković uz malo muke do druge runde US Opena! Uspešno završen Festival sportskog filma na Zlatiboru!
Hot sport pre 21 minutajoš 38 povezanih

Ministar trgovine: Izvršili smo detaljnu analizu, mere će obuhvatiti više od 3.000 proizvoda
Sputnik pre 15 minutajoš 18 povezanih

Dosta čudan meč, Moglo je i bolje – Đoković otkrio ključ trijumfa: Izborio sam se s nervima
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Radio sto plus pre 1 satjoš 17 povezanih