Povezane vesti
Nastavnik miloš dobio spisak dece koju ne sme da dotakne dok preskaču kozlić! Ljudi ogorčeni zbog ponašanja roditelja!
Pravda 05.03.2024
Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener nedavno je gostujući na TV Happy govorio o stanju u prosveti i podelio je svoje iskustvo dok je radio kao… »
Nastavnik miloš dobio spisak dece koju ne sme da dotakne dok preskaču kozlić! Ljudi ogorčeni zbog ponašanja roditelja!
Mondo 05.03.2024
Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener nedavno je… »
"Dobio sam spisak čiju decu ne smem da dotaknem dok preskaču kozlić": Miloš je radio kao nastavnik, a ovo ponašanje roditelja…
Blic 05.03.2024
"Dobio sam spisak od direktorke čijoj deci smem da asistiram dok preskaču kozlić, a čijoj ne, dok sam radio na zameni u jednoj školi", kaže Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener. Govoreći o stanju u prosveti, Ademović je istakao da… »
"Dobio sam spisak čiju decu ne smem da dotaknem dok preskaču kozlić": Miloš je radio kao nastavnik, a ovo ponašanje roditelja…
Blic 05.03.2024
"Dobio sam spisak od direktorke čijoj deci smem da asistiram dok preskaču kozlić, a čijoj ne, dok sam radio na zameni u jednoj školi", kaže Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener. Govoreći o stanju u prosveti, Ademović je istakao da… »
Vesti dana »

Evo gde će pljuštati tokom prepodneva: Kiša i pljuskovi sa grmljavinom već zahvatili ove delove Srbije
Telegraf pre 7 minutajoš 26 povezanih

Mićin o protestu ispred svog stana: Nadam se da se neće ponoviti, ohrabruje što nije bilo opozicije
N1 Info pre 32 minutajoš 5 povezanih

Dve osobe koje su bile zbrinute na VMA nakon što ih je lakše povredila zebra otpuštene kući
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih