Povezane vesti
Nastavnik miloš dobio spisak dece koju ne sme da dotakne dok preskaču kozlić! Ljudi ogorčeni zbog ponašanja roditelja!
Pravda 05.03.2024
Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener nedavno je gostujući na TV Happy govorio o stanju u prosveti i podelio je svoje iskustvo dok je… »
Nastavnik miloš dobio spisak dece koju ne sme da dotakne dok preskaču kozlić! Ljudi ogorčeni zbog ponašanja roditelja!
Mondo 05.03.2024
Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener nedavno… »
"Dobio sam spisak čiju decu ne smem da dotaknem dok preskaču kozlić": Miloš je radio kao nastavnik, a ovo ponašanje…
Blic 05.03.2024
"Dobio sam spisak od direktorke čijoj deci smem da asistiram dok preskaču kozlić, a čijoj ne, dok sam radio na zameni u jednoj školi", kaže Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener. Govoreći o stanju u prosveti, Ademović je… »
"Dobio sam spisak čiju decu ne smem da dotaknem dok preskaču kozlić": Miloš je radio kao nastavnik, a ovo ponašanje…
Blic 05.03.2024
"Dobio sam spisak od direktorke čijoj deci smem da asistiram dok preskaču kozlić, a čijoj ne, dok sam radio na zameni u jednoj školi", kaže Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener. Govoreći o stanju u prosveti, Ademović je… »
Vesti dana »
Stručnjaci za zvuk: Snimak Damira Zobenice gotovo sigurno autentičan
Radio 021 pre 1 satjoš 118 povezanih
Evo kada će padati sneg: Oglasio se RHMZ sa najnovijim informacijama
Telegraf pre 46 minutajoš 29 povezanih