Povezane vesti
Nastavnik miloš dobio spisak dece koju ne sme da dotakne dok preskaču kozlić! Ljudi ogorčeni zbog ponašanja roditelja!
Pravda 05.03.2024
Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener nedavno je gostujući na TV Happy govorio o stanju u prosveti i podelio je svoje iskustvo dok je radio kao… »
Nastavnik miloš dobio spisak dece koju ne sme da dotakne dok preskaču kozlić! Ljudi ogorčeni zbog ponašanja roditelja!
Mondo 05.03.2024
Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj beogradskoj školi šokiralo ponašanje roditelja. Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener nedavno je… »
"Dobio sam spisak čiju decu ne smem da dotaknem dok preskaču kozlić": Miloš je radio kao nastavnik, a ovo ponašanje roditelja…
Blic 05.03.2024
"Dobio sam spisak od direktorke čijoj deci smem da asistiram dok preskaču kozlić, a čijoj ne, dok sam radio na zameni u jednoj školi", kaže Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener. Govoreći o stanju u prosveti, Ademović je istakao da… »
"Dobio sam spisak čiju decu ne smem da dotaknem dok preskaču kozlić": Miloš je radio kao nastavnik, a ovo ponašanje roditelja…
Blic 05.03.2024
"Dobio sam spisak od direktorke čijoj deci smem da asistiram dok preskaču kozlić, a čijoj ne, dok sam radio na zameni u jednoj školi", kaže Miloš Ademović, diplomirani nutricionista i sportski trener. Govoreći o stanju u prosveti, Ademović je istakao da… »
Vesti dana »

Uhapšeno šest osoba zbog sumnje da su pripremale dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije
RTS pre 11 minutajoš 73 povezane

Primirje sukoba Izraela i Irana, NATO samit i posledice sukoba u Iranu
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 83 povezane

Sjajna pobeda Nine Stojanović, jedan meč je deli od plasmana na Vimbldon
Nova pre 41 minutajoš 31 povezana

Profesor Dalibor Petrović za Nedeljnik: „Građanska neposlušnost na koju pozivaju studenti ne podrazumeva nasilje“
Nedeljnik pre 6 satijoš 27 povezanih

Senat Univerziteta u Beogradu doneo odluku kad se završava školska godina
Nova pre 1 satjoš 22 povezane