Povezane vesti
Medo moj, reći ću ti samo ovo: Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)
Story 05.03.2024
Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića danas će trajati celog dana. Naime, suprug modne dizajnerke proslavlja ulazak u petu deceniju, a tim povodom obratila mu se i supruga. "Medo moj, srećan ti divan dan. Budi poseban, luckast, svoj… »
“Medo moj…” Verica Rakočević na romantičan način čestitala Veljku rođendan!
Vesti online 05.03.2024
Veljko Kuzmančević danas slavi 42. rođendan, a njegova supruga Verica Rakočević mu je čestitala putem Instagrama. Modna kreatorka je tako otkrila da supruga naziva “medo”. – Medo moj, srećan ti divan dan. Budi poseban, svoj, luckast, voljen i zdrav još… »
"Medo moj...Volim te" Verica Rakočević podelila lepe vesti iz njenog i Veljkovog doma: "Budi poseban, svoj, luckast, voljen i…
Blic 05.03.2024
Verica Rakočević svom suprugu čestitala je rođendan emotivnom porukom. Naime, Verica i Veljko Kuzmančević stupili su 2013. godine u brak, a javnost je dosta puta umela da osuđuje to što je ugledna modna kreatorka 35 godina starija od svog izabranika, ali… »
Ovo je majka Veljka Kuzmančevića: Mlađa je od Verice Rakočević dve godine, evo kako je reagovala na njihovu vezu: "Tada sam ga…
Blic 04.03.2024
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević stupili su 2013. godine u brak, a javnost je dosta puta umela da osuđuje to što je ugledna modna kreatorka 35 godina starija od svog izabranika, ali uprkos svemu njihova ljubav odoleva svim iskušenjima. Naime, majka… »
Vesti dana »

Nebo se namrštilo, sprema se nevreme RHMZ izdao upozorenje za grad, olujni vetar i pljuskove, najkritičnije u ovim delovima Srbije!
Alo pre 4 minutajoš 60 povezanih

Srbija zabranjuje promet nelegalno posečenog drveta
Serbian News Media pre 24 minutajoš 40 povezanih

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je proneverio 3,5 miliona dinara
RTV pre 54 minutajoš 24 povezane

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 1 satjoš 21 povezana