Povezane vesti

“Plašim se samoće!” Rada Manojlović tuguje što je sama: Stižu me godine!

“Plašim se samoće!” Rada Manojlović tuguje što je sama: Stižu me godine!

Vesti online 05.03.2024
Radmila Rada Manojlović priznala je da samuje, te da joj je potrebna ljubav. Pevačicin ljubavni život je pod lupom medija, a ona želi da se skrasi i nađe nekoga. – Trenutno nisam zaljubljena, ali mislim da kada se to desi i osetim da je to to… »
"Mislim da mi je vreme za brak i porodicu": Rada Manojlović uhvaćena sa misterioznim muškarcem, a sad progovorila o udaji…

"Mislim da mi je vreme za brak i porodicu": Rada Manojlović uhvaćena sa misterioznim muškarcem, a sad progovorila o udaji…

Blic 05.03.2024
Pevačica Rada Manojlović nakon raskida sa mlađim kolegom Hrisom Berkovićem nije pričala o novom partneru, a nedavno je uhvaćena sa misterioznim muškarcem. Rada nije potvrdila vezu sa njim, a sada je u intervjuu za domaće medije otkrila da li je… »
Rada Manojlović traži mladoženju: Hoće da se uda, neće više da u krevet leže sama: Fali mi ljubav... Evo čega se…

Rada Manojlović traži mladoženju: Hoće da se uda, neće više da u krevet leže sama: Fali mi ljubav... Evo čega se…

Kurir 05.03.2024
Za Radu Manojlović se zna da je godinama bez partnera i da se potpuno posvetila karijeri. Sada jepevačica prvi put otkrila da se ona plaši samoće i da smatra da joj je vreme za brak. Da li ste zaljubljeni? - Trenutno nisam, ali mislim da kada se to… »

Vesti dana »