Повезане вести

Време је да заборавимо на станове! Мирослав Мишковић открио у шта је најбоље инвестирати

Време је да заборавимо на станове! Мирослав Мишковић открио у шта је најбоље инвестирати

Мондо 05.03.2024
Мирослав Мишковић је на Бизнис форуму на Копаонику говорио о улагању у некретнине и о београдској берзи. Мирослав Мишковић је на Бизнис форуму на Копаонику говорио о улагању у некретнине и о београдској берзи. Познати и… »
Мирослав Мишковић открио шта је боље за улагање од некретнина: Власник Делте прекинуо медијску илегалу на српском Давосу

Мирослав Мишковић открио шта је боље за улагање од некретнина: Власник Делте прекинуо медијску илегалу на српском Давосу

Нова 05.03.2024
Контроверзни бизнисмен Мирослав Мишковић, власник компаније "Делта холдинг", вратио се из медијске тишине наступом на Бизнис форуму на Копаонику. Познат је као неко ко је покретао, развијао, а затим продавао своје различите… »
Мирослав Мишковић: У Србији неопходна едукација, од сељака до професора, а ја сам прави председник

Мирослав Мишковић: У Србији неопходна едукација, од сељака до професора, а ја сам прави председник

Блиц 05.03.2024
Оснивач и председник Делта Холдинга Мирослав Мишковић говорио је као специјални гост на хард-ток интервјуу на Копаоник бизнис форуму и истакао да је веома задовољан прошлом годином и оценио да је за већи успех Србије неопходно… »
Мишковић: Србији потребно знање, региону заједничка берза

Мишковић: Србији потребно знање, региону заједничка берза

Нова економија 05.03.2024
Власник компаније „Делта холдинг“ Мирослав Мишковић оценио је да Србија мора да улаже много више у образовање грађана, да у њој нема довољно менаџера који би водили привреду, али и да се државе бивше Југославије морају… »
Мишковић: Србија нема довољно менаџера да воде привреду

Мишковић: Србија нема довољно менаџера да воде привреду

Блоомберг Адриа 05.03.2024
Мирослав Мишковић, председник Делта холдинга, у понедељак касно увече је био специјални гост Копаоник бизнис форума. Интервју са њим водио је новинар Миша Бркић, а разговор је сам по себи био ексклузиван јер осим што је реч о… »

Вести дана »