Повезане вести
Тужна прича баке из Босне која слама срца: Удавала се три пута, али сваки муж је остави када сазна болну истину
Курир 05.03.2024
У малом селу недалеко од Сребренице у Босни и Херцеговини живе брат и сестра чија је прича пуна сете. Брат има шесторо деце, док Сека није имала прилику да постане мајка. Она изражава своју бол рекавши како би живот био мање… »
Тужна животна прича баке секе: Сви мужеви је напустили, а разлог за то никог неће оставити равнодушним (видео)
Вечерње новости 05.03.2024
У МАЛОМ селу недалеко од Сребренице у Босни и Херцеговини живе брат и сестра чија је прича пуна сете. Брат има шесторо деце, док сестра није имала прилику да постане мајка. Она изражава своју бол рекавши како би живот био мање… »
"Чекала сам да ми се врати, а он ме оставио и отишао код комшинице": Сви мужеви побегли од ње, а разлог је срцепарајућ
Мондо 05.03.2024
Сека се удавала више пута, али су јој сви окретали леђа кад се увере да неће моћи да им роди дете. Сека се удавала више пута, али су јој сви окретали леђа кад се увере да неће моћи да им роди дете. У малом селу недалеко од… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана