Povezane vesti

Novi DSS i 'Niš moj grad' pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima

Novi DSS i 'Niš moj grad' pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima

Beta 05.03.2024
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i koalicija "Niš, moj grad" pozvali su danas niške opozicione organizacije da se dogovore "oko ključnih izbornih uslova". Prvi sastanak tim povodom, kako je navedeno u saopštenju, održaće se u nedelju 10… »
Novi DSS u Nišu pozvao na zajednički dogovor o izborima

Novi DSS u Nišu pozvao na zajednički dogovor o izborima

Danas 05.03.2024
Nova demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i Koalicija „Niš, moj grad“ pozvali su sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore oko ključnih izbornih uslova, saopšteno je danas. Navedeno je da opozicione stranke danas u Nišu jedinu… »

Novi magazin 05.03.2024
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i koalicija "Niš, moj grad" pozvali su danas niške opozicione organizacije da se dogovore "oko ključnih izbornih uslova". Prvi sastanak tim povodom, kako je navedeno u saopštenju, održaće se u nedelju 10… »

Vesti dana »