Povezane vesti
Bivši načelnik novosadske policije Malešić detaljno izneo odbranu i negirao krivicu
RTV 05.03.2024
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nekadašnji načelnik novosadske policije general Slobodan Malešić negirao krivicu povodom optužbi za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, tri krivična dela trgovine uticajem i zloupotreba… »
Kako se Malešić branio na sudu: Plata mi bila 450.000 dinara
Radio 021 05.03.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu nekadašnji načelnik novosadske policije Slobodan Malešić negirao je krivicu za udruživanje radi vršenja krivičnih dela. On se tereti i za tri krivična dela trgovine uticajem i zloupotrebu službenog položaja… »
Bivši načelnik novosadske policije Malešić detaljno izneo odbranu
Telegraf 05.03.2024
Malešić tvrdi da nije tačno da je nezakonito koristio službeno vozilo, već da je uvek kada bi išao van grada kontaktirao direktora policije da mu obrazloži gde i zašto. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nekadašnji načelnik novosadske… »
Nekadašnji načelnik novosadske policije Slobodan Malešić negirao krivicu
Insajder 05.03.2024
Nekadašnji načelnik novosadske policije general Slobodan Malešić negirao je krivicu u Specijalnom sudu u Beogradu povodom optužbi za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, tri krivična dela trgovine uticajem i zloupotreba službenog položaja… »
Ja sam častan policajac, hapsio sam otmičare maše i malčanskog berberina: Slobodan Malešić izneo odbranu pred Specijalnim…
Kurir 05.03.2024
Slobodan Malešić, bivši načelnik novosadske policije izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da nije kriv ni za jedno krivično delo za koje ga optužnica tereti i da je 30 godina "časno, pošteno i profesionalno radio svoj posao" i da je… »
Vesti dana »
Najtužniji prizor iz Leskovca: Slika ubijenog Andrije (17) zalepljena ispred škole, tu mu pale sveće
Telegraf pre 4 satijoš 28 povezanih
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 2 satajoš 24 povezane