Povezane vesti

Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali sve niške opozicione organizacije da se zajednički…

Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali sve niške opozicione organizacije da se zajednički…

Jug press 05.03.2024
NIŠ Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali su sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore “oko ključnih izbornih uslova”. Prvi sastanak, kako je navedeno u saopštenju održaće se u nedelju 10. marta u… »
Novi DSS i "Niš, moj grad" zovu opoziciju na sastanak, NPS kaže da su sastanci u toku

Novi DSS i "Niš, moj grad" zovu opoziciju na sastanak, NPS kaže da su sastanci u toku

Južne vesti 05.03.2024
Koalicija “Niš, moj grad” i Novi DSS pozvali su nišku opoziciju da se zajednički dogovore “oko ključnih izbornih uslova” i zakazali sastanak, ali Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije, koji je isto to uradio prošle nedelje, poručuje… »
Novi DSS i “Niš moj grad” pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima

Novi DSS i “Niš moj grad” pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima

Naissus info 05.03.2024
Prvi sastanak tim povodom, kako je navedeno u saopštenju, održaće se u nedelju 10. marta u prostorijama Novog DSS-a. Prema rečima predstavnika Novog DSS i koalicije “Niš moj grad”, opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast… »
Novi DSS i ‘Niš moj grad’ pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima

Novi DSS i ‘Niš moj grad’ pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima

Niške vesti 05.03.2024
Prema rečima predstavnika Novog DSS i koalicije “Niš moj grad”, opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast imaju ukoliko deluju jedinstveno, tako da je od ključnog značaja “da postavljanje izbornih uslova bude odraz jedinstva… »
Novi DSS Koalicija Niš pozvali sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore oko ključnih izbornih uslova

Novi DSS Koalicija Niš pozvali sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore oko ključnih izbornih uslova

Jugmedia 05.03.2024
Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali su sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore „oko ključnih izbornih uslova“. Prvi sastanak, kako je navedeno u saopštenju održaće se u nedelju 10. marta u… »

Radio sto plus 05.03.2024
Prvi sastanak tim povodom, kako je navedeno u saopštenju, održaće se u nedelju 10. marta u prostorijama Novog DSS-a. Prema rečima predstavnika Novog DSS i koalicije “Niš moj grad”, opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast… »
Saša Arsić okuplja bujanovačku opoziciju, sve izvesnije najmanje dve izborne kolone srpskih stranaka

Saša Arsić okuplja bujanovačku opoziciju, sve izvesnije najmanje dve izborne kolone srpskih stranaka

Bujanovačke 05.03.2024
Bujanovac, 5. mart 2024. – Iako lokalni izbori nisu raspisani a o datumu njihovog održavanja se samo spekuliše, više je nego izvesno da će srpske stranke, kako trenutno stoje stvari, na njih da izađu u najmanje dva bloka. Saša Arsić, lokalni… »

Vesti dana »