Povezane vesti
Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali sve niške opozicione organizacije da se zajednički…
Jug press 05.03.2024
NIŠ Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali su sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore “oko ključnih izbornih uslova”. Prvi sastanak, kako je navedeno u saopštenju održaće se u nedelju 10. marta u… »
Novi DSS i "Niš, moj grad" zovu opoziciju na sastanak, NPS kaže da su sastanci u toku
Južne vesti 05.03.2024
Koalicija “Niš, moj grad” i Novi DSS pozvali su nišku opoziciju da se zajednički dogovore “oko ključnih izbornih uslova” i zakazali sastanak, ali Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije, koji je isto to uradio prošle nedelje, poručuje… »
Novi DSS i “Niš moj grad” pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima
Naissus info 05.03.2024
Prvi sastanak tim povodom, kako je navedeno u saopštenju, održaće se u nedelju 10. marta u prostorijama Novog DSS-a. Prema rečima predstavnika Novog DSS i koalicije “Niš moj grad”, opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast… »
Novi DSS i ‘Niš moj grad’ pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima
Niške vesti 05.03.2024
Prema rečima predstavnika Novog DSS i koalicije “Niš moj grad”, opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast imaju ukoliko deluju jedinstveno, tako da je od ključnog značaja “da postavljanje izbornih uslova bude odraz jedinstva… »
Novi DSS Koalicija Niš pozvali sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore oko ključnih izbornih uslova
Jugmedia 05.03.2024
Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali su sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore „oko ključnih izbornih uslova“. Prvi sastanak, kako je navedeno u saopštenju održaće se u nedelju 10. marta u… »
Novi DSS i ‘Niš moj grad’ pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima
Radio sto plus 05.03.2024
Prvi sastanak tim povodom, kako je navedeno u saopštenju, održaće se u nedelju 10. marta u prostorijama Novog DSS-a. Prema rečima predstavnika Novog DSS i koalicije “Niš moj grad”, opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast… »
Saša Arsić okuplja bujanovačku opoziciju, sve izvesnije najmanje dve izborne kolone srpskih stranaka
Bujanovačke 05.03.2024
Bujanovac, 5. mart 2024. – Iako lokalni izbori nisu raspisani a o datumu njihovog održavanja se samo spekuliše, više je nego izvesno da će srpske stranke, kako trenutno stoje stvari, na njih da izađu u najmanje dva bloka. Saša Arsić, lokalni… »
Vesti dana »
Tuga! 15. Žrtva Preminula jedna od teško povređenih u nesreći u Novom Sadu (video)
Blic pre 48 minutajoš 100 povezanih
Tusk: Telefonska diplomatija ne može da zameni stvarnu podršku Ukrajini
Politika pre 2 satajoš 47 povezanih
Njemačka opozicija optužila Scholza da podstiče rusku propagandu
Al Jazeera pre 12 satijoš 6 povezanih
Stravičan bilans: Najmanje 30 poginulih nakon napada na zgradu, najviše žene i deca VIDEO
B92 pre 2 satajoš 32 povezane