Povezane vesti
Novi DSS i "Niš, moj grad" zovu opoziciju na sastanak, NPS kaže da su sastanci u toku
Južne vesti 05.03.2024
Koalicija “Niš, moj grad” i Novi DSS pozvali su nišku opoziciju da se zajednički dogovore “oko ključnih izbornih uslova” i zakazali sastanak, ali Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije, koji je isto to uradio prošle nedelje, poručuje da je okupljanje… »
Novi DSS i “Niš moj grad” pozvale lokalnu opoziciju na razgovore o izbornim uslovima
Naissus info 05.03.2024
Prvi sastanak tim povodom, kako je navedeno u saopštenju, održaće se u nedelju 10. marta u prostorijama Novog DSS-a. Prema rečima predstavnika Novog DSS i koalicije “Niš moj grad”, opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast imaju ukoliko… »
Saša Arsić okuplja bujanovačku opoziciju, sve izvesnije najmanje dve izborne kolone srpskih stranaka
Bujanovačke 05.03.2024
Bujanovac, 5. mart 2024. – Iako lokalni izbori nisu raspisani a o datumu njihovog održavanja se samo spekuliše, više je nego izvesno da će srpske stranke, kako trenutno stoje stvari, na njih da izađu u najmanje dva bloka. Saša Arsić, lokalni lider… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza na nedelju, 5. oktobar: Danas naoblačenje sa kišom
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Ukrajina optužuje: Kina snabdeva Rusiju oružjem i barutom: "Postoje dokazi o saradnji na visokom nivou"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Đurićevo ministarstvo povodom izjave predsednice Kosova:“Gospođa Osmani koristi militantni jezik“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Blagojević posle Vojvodine: Dužim putem smo stigli do trijumfa na proslavi 80. rođendana
Euronews pre 6 satijoš 6 povezanih

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana