Повезане вести

Миша Гроф повукао све тужбе против Николине Пишек: Ево шта је рекао о томе

Миша Гроф повукао све тужбе против Николине Пишек: Ево шта је рекао о томе

Нова 05.03.2024
Након смрти Видоја Ристовића његова супруга Николина Пишек и отац Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф отпочели су јавни рат који је трајао више од годину дана, када су обоје износили тежке оптужбе на рачун друге стране… »
Миша Гроф тврди да је повукао све тужбе против Николине Пишек, а ево шта она каже: Огласила се и открила да ли се чула са…

Миша Гроф тврди да је повукао све тужбе против Николине Пишек, а ево шта она каже: Огласила се и открила да ли се чула са…

Блиц 05.03.2024
Након смрти Видоја Ристовића, водитељка Николина Пишек и њен свекар Миша Гроф једно време су готово свакодневно водили ратове. Њихов сукоб постајао је из дана у дан све озбиљнији, а на крају су имовинске сукобе одлучили да… »
Николина Пишек први пут чује да је Миша Гроф повукао тужбе: Изгледа да господин прича сам са собом! Поменула и оставинску

Николина Пишек први пут чује да је Миша Гроф повукао тужбе: Изгледа да господин прича сам са собом! Поменула и оставинску

Курир 05.03.2024
Николина Пишек не зна да је њен свекат Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф повукао све тужбе против ње. Наш позив ју је затекао и збунио јер о ономе што је изјавио отац њеног покојног супруга Видоја Ристовића она, како нам… »
"Повукао сам све тужбе" Миша Гроф одустао од суђења са снајком Николином, ово су детаљи односа са Видојевом удовицом

"Повукао сам све тужбе" Миша Гроф одустао од суђења са снајком Николином, ово су детаљи односа са Видојевом удовицом

Курир 05.03.2024
Након смрти Видоја Ристовића његова супруга Николина Пишек и отац Виктор, познатији као Миша Гроф отпочели су јавни рат. Док је Николина оптуживала свекра да хоће да јој узме сву имовину, он није штедео речи за Николину која је… »

Вести дана »