Повезане вести
Миша Гроф повукао све тужбе против Николине Пишек: Ево шта је рекао о томе
Нова 05.03.2024
Након смрти Видоја Ристовића његова супруга Николина Пишек и отац Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф отпочели су јавни рат који је трајао више од годину дана, када су обоје износили тежке оптужбе на рачун друге стране… »
Миша Гроф тврди да је повукао све тужбе против Николине Пишек, а ево шта она каже: Огласила се и открила да ли се чула са…
Блиц 05.03.2024
Након смрти Видоја Ристовића, водитељка Николина Пишек и њен свекар Миша Гроф једно време су готово свакодневно водили ратове. Њихов сукоб постајао је из дана у дан све озбиљнији, а на крају су имовинске сукобе одлучили да… »
Николина Пишек први пут чује да је Миша Гроф повукао тужбе: Изгледа да господин прича сам са собом! Поменула и оставинску
Курир 05.03.2024
Николина Пишек не зна да је њен свекат Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф повукао све тужбе против ње. Наш позив ју је затекао и збунио јер о ономе што је изјавио отац њеног покојног супруга Видоја Ристовића она, како нам… »
"Повукао сам све тужбе" Миша Гроф одустао од суђења са снајком Николином, ово су детаљи односа са Видојевом удовицом
Курир 05.03.2024
Након смрти Видоја Ристовића његова супруга Николина Пишек и отац Виктор, познатији као Миша Гроф отпочели су јавни рат. Док је Николина оптуживала свекра да хоће да јој узме сву имовину, он није штедео речи за Николину која је… »
Вести дана »

Оптужни предлог против осумњиченог да је на ВМА напао војне полицајце
Нова пре 3 сатајош 55 повезаних

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 6 сатијош 20 повезаних

И отац Дејана Миловановића преминуо на терену: Био Звездин ас "Ђока бомба", од њега наследио страшан шут
Мондо пре 17 минутајош 39 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 4 сатијош 47 повезаних

Скуп подршке ухапшеним пољопривредницима сутра испред суда у Новом Саду
Нови магазин пре 1 сатјош 33 повезане