Povezane vesti
Katalonija obezbeđuje ženama i devojčicama besplatne menstrualne proizvode
N1 Info 05.03.2024
Španski region Katalonija obezbediće ženama i devojčicama besplatne menstrualne proizvode za višekratnu upotrebu. U okviru inicijative „Moja menstruacija, moja pravila“, više od 2,5 miliona žena i devojčica imaće pravo na jednu menstrualnu čašicu, jedan… »
Katalonija obezbeđuje ženama i devojčicama besplatne menstrualne proizvode za višekratnu upotrebu
Novi magazin 05.03.2024
Španski region Katalonija obezbediće ženama i devojčicama besplatne menstrualne proizvode za višekratnu upotrebu. U okviru inicijative "Moja menstruacija, moja pravila", više od 2,5 miliona žena i devojčica imaće pravo na jednu menstrualnu čašicu, jedan… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 56 minutajoš 130 povezanih
Težak poraz Mege od poslednjeplasiranog tima ABA lige, Bogoljub Marković ponovo upisao dabl-dabl
Telegraf pre 36 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Totenhem i Vest Hem sve bliži direktnoj borbi za opstanak u Premijer ligi
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih
Prve izlazne ankete: Vladajući Pokret Sloboda nezvanični pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Beta pre 1 minutjoš 23 povezane