Повезане вести

Халанд о потенцијалном преласку у Реал: ‘Никада се не зна шта будућност може да донесе!’

Халанд о потенцијалном преласку у Реал: ‘Никада се не зна шта будућност може да донесе!’

Хот спорт 05.03.2024
‘Пропустио сам доста прилика ове сезоне и вероватно ћу у будућности да промашим још коју.’ Фудбалери Манчестер ситија дочекују Копенхаген у оквиру реванш меча осмине финала Лиге шампиона сутра од 21 час. Тим Пепа Гвардиоле има… »
Халанд: Срећан сам у Ситију, али се никада не зна шта будућност доноси

Халанд: Срећан сам у Ситију, али се никада не зна шта будућност доноси

Спортски журнал 05.03.2024
Он има уговор са енглеским клубом до јуна 2027. године. Нападач Манчестер ситија Ерлинг Халанд изјавио је данас да је срећан у енглеском клубу, али је додао "да се никада не зна шта будућност доноси", преносе британски медији… »
Реал дочекује лајпциг, а сити Копенхаген у реваншима осмине финала ЛШ: Лако за "краља" и "грађане"

Реал дочекује лајпциг, а сити Копенхаген у реваншима осмине финала ЛШ: Лако за "краља" и "грађане"

Вечерње новости 05.03.2024
НЕМА стрепње за "краља" и "грађане". Реал и Манчестер сити су пре три недеље у гостима победили и одрадили највећи део посла и сутра увече (21.00) се од њих очекује да као домаћини рутински отаљају реванше осмине финала ЛШ… »

Вести дана »