Povezane vesti
Mislila sam - ma, kakva dijagnoza, međutim...: Snežana Đurišić o teškom periodu, pa otkrila kome se obratila za pomoć
Večernje novosti 05.03.2024
SNEŽANA ĐURIŠIĆ ne krije da se susrela sa depresijom nakon iznenadnog gubitka supruga, ali se zahvaljujući odlascima kod psihologa oporavila. Foto: Novosti - Za sebe, u svojoj glavi, ja nisam imala tu dijagnozu, ali sam videla da nešto nije u redu, jer… »
U 10 uveče je zvala sveštenika i molila za pomoć: Snežana Đurišić zbog teške bolesti svuda tražila spas
Svet & Skandal 05.03.2024
Zdravstveno stanje Snežane Đurišić bilo je veoma loše Pevačica Snežana Đurišić izgleda kao jaka žena, mnogi bi rekli da je nesalomiva, ali da nije baš tako jasno je po onom što je diva narodne muzike ispričala u emisiji “Ordinacija”. Naime, zdravstveno… »
Snežana Đurišić se obratila Za pomoć! Otišla kod lekara, a onda saznala šok informacije: Izgubila sam brata, pa supruga, pa…
Kurir 05.03.2024
Pevačica Snežana Đurišić ne krije da se susrela sa depresijom nakon iznenadnog gubitka supruga, ali se zahvaljujući odlascima kod psihologa oporavila. - Za sebe, u svojoj glavi, ja nisam imala tu dijagnozu, ali sam videla da nešto nije u redu, jer mi je… »
"Mislila sam: - ma, kakva dijagnoza! Međutim..." Snežana Đurišić o teškom periodu - otkrila kome se obratila Za pomoć…
Blic 05.03.2024
Pevačica Snežana Đurišić ne krije da se susrela sa depresijom nakon iznenadnog gubitka supruga, ali se zahvaljujući odlascima kod psihologa oporavila. - Za sebe, u svojoj glavi, ja nisam imala tu dijagnozu, ali sam videla da nešto nije u redu, jer mi je… »
Vesti dana »

Pao dogovor o susretu decenije: Tramp i Putin se sastaju na Aljasci, evo šta Rusija traži u zamenu za primirje u Ukrajini
Nova pre 3 minutajoš 30 povezanih

(VIDEO) Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata u Beogradu na vodi
N1 Info pre 28 minutajoš 12 povezanih

Rhmz upozorava Temperature idu do nesnosnih 40 stepeni! Crveni alarm u više regiona evo gde će biti najgore
Dnevnik pre 13 minutajoš 10 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih

Kraj za Kecmanovića! Srbin završio učešće u Sinsinatiju već u prvom kolu!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih