Povezane vesti
Antonov: Preti opasnost direktnog sukoba Rusije i NATO-a u Evropi
Politika 05.03.2024
Rusija i NATO suočeni su sa opasnošću izbijanja direktnog oružanog sukoba u istočnoj Evropi, izjavio je danas novinarima ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov. „Mi se zapravo suočavamo sa opasnošću direktnog sukoba između oružanih snaga… »
Antonov upozorio: Postoji opasnost direktnog sukoba Rusije i NATO-a u Evropi
Pravda 05.03.2024
Ruski ambasador u Vašingtonu je naveo da Amerika i njeni sateliti u NATO-u tonu sve dublje u blato ukrajinskog projekta. Mogući ulazak trupa zapadnih zemalja u Ukrajinu stvoriće rizik od oružanog sukoba Rusije i NATO-a, upozorio je ruski ambasador u… »
RTV 05.03.2024
VAŠINGTON - Rusija i NATO suočeni su sa opasnošću izbijanja direktnog oružanog sukoba u istočnoj Evropi, izjavio je danas novinarima ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov. "Mi se zapravo suočavamo sa opasnošću direktnog sukoba između oružanih… »
Ruski ambasador u SAD: Preti opasnost direktnog sukoba Rusije i NATO-a u Evropi
Kurir 05.03.2024
Rusija i NATO suočeni su sa opasnošću izbijanja direktnog oružanog sukoba u istočnoj Evropi, izjavio je danas novinarima ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov. „Mi se zapravo suočavamo sa opasnošću direktnog sukoba između oružanih snaga… »
RTV 05.03.2024
VAŠINGTON - Rusija i NATO suočeni su sa opasnošću izbijanja direktnog oružanog sukoba u istočnoj Evropi, izjavio je danas novinarima ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov. "Mi se zapravo suočavamo sa opasnošću direktnog sukoba između oružanih… »
Vesti online 05.03.2024
Rusija i NATO suočeni su sa opasnošću izbijanja direktnog oružanog sukoba u istočnoj Evropi, izjavio je danas novinarima ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov. – Mi se zapravo suočavamo sa opasnošću direktnog sukoba između oružanih snaga… »
Nova 05.03.2024
Vesti dana »
Studenti objavili detaljan vodič za blokiranje mostova u Novom Sadu: Prvi put biće održan i građanski plenum
Pravda pre 44 minutajoš 14 povezanih
Studenti u blokadi koji idu peške u Novi Sad prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put
Sputnik pre 1 satjoš 9 povezanih
Ne prićaju godinama, SAD prošle jedna pored druge: Nisu se ni pogledale, a onda se Stoja saplela
Kurir pre 50 minutajoš 7 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih
EU razmatra mogućnost kupovine ruskog plina, glavni saveznici Ukrajine protiv
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana