Povezane vesti
Odsela sam U najgorem hotelu na svetu i štrokavu sobu platila 220 e za noć: Osoblje psuje i vređa vas, ali to nije najgore…
Kurir 05.03.2024
Noć u hotelu Karen's košta 220 evra, a za taj novac neće vas dočektai ljubazno osobolje, već upravo suproto. Koncept je takav da se gost vređa i da za svoj novac dobija minimalno usluge. Inače, Ime Karen postalo je uzrečica na internetu za vrstu… »
Platila sam 22o evra za noć u štrokavom hotelu! Osoblje me vređalo i psovalo, a kad sam ušla u kupatilo umalo nisam pala u…
Kurir 05.03.2024
Gotovo da ne postoji osoba koja na putovanju nije doživela neku neprijatnost, a najveći broj odnosi se na situacije u hotelu. Ipak, priča Antonije Hojl, koja je za prvljav hotel platila 220 evra po noći šokirala je sve, a posredi je neveorvatna ideja… »
Vesti dana »
Građani u Novom Sadu odaju poštu stradalima, blokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 42 minutajoš 176 povezanih
Gradonačelnik Đurić nakon nesreće kod Železničke stanice: Građani da veruju državi i sistemu
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 59 minutajoš 162 povezane
Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj, trodnevna žalost u Vojvodini; Građani odaju poštu nastradalima ispred Železničke stanice
RTV pre 41 minutajoš 86 povezanih