Повезане вести

Он је био директор ланаца продавница у Србији, а САД бескућник! Кад не сакупим довољно секундарних сировина, не једем

Он је био директор ланаца продавница у Србији, а САД бескућник! Кад не сакупим довољно секундарних сировина, не једем

Мондо 05.03.2024
Драгомир је бескућник, а своју причу поделио је за документарни серијал Црвеног Крста. Драгомир је бескућник, а своју причу поделио је за документарни серијал Црвеног Крста. Драгомир Друловић је био директор ланца продавница у… »
Од директора компаније до бескућника: Драгомир је поделио болну исповест о животу на београдским улицама: Најтеже ми је било…

Од директора компаније до бескућника: Драгомир је поделио болну исповест о животу на београдским улицама: Најтеже ми је било…

Блиц 05.03.2024
"Тешко ко пита о ситуацији у којој се налазим, сем Црвеног крста, али срећа што је сада лепо време па може да се издржи, јер када крене да дува поподне, онда је мршава ситуација", речи су којима Драгомир Друловић, бескућник из… »
Драгомир био директор ланца продавница, сада је бескућник: Страшни су и глад и зима! Шта да кажем, а да не заплачем потресна…

Драгомир био директор ланца продавница, сада је бескућник: Страшни су и глад и зима! Шта да кажем, а да не заплачем потресна…

Курир 05.03.2024
Драгомир Друловић је био директор ланца продавница у Србији, а данас је бескућник. "Ретко ко ме пита како сам, сем вас", рекао је Драгомир који је бескућник за документарни серијал Црвеног крста "Приче без крова". "Што се тиче… »

Вести дана »