Povezane vesti
"Volim te majko, sa cegerom u ruci i opancima na nogama" Jovan slikom i pesmom dirnuo Srbiju: Zbog ovoga se vratio na selo
Kurir 05.03.2024
Fotografija starice koja grli svog sina izmamila je istovremeno mnogo i suza i osmeha kada ju je baš on, Jovan Stefanović, objavio na društvenim mrežama uz pesmu posvećenu njoj - svojoj majci Saveti. Saveta je umrla prošle godine u 85. godini života, a… »
Jovan se vratio na selo da brine o staroj majki: "Umrla mi je na rukama, njene reči nikada neću zaboraviti"
Telegraf 05.03.2024
Saveta je umrla prošle godine u 85. godini života, a njen sin jedinac za Telegraf.rs je otkrio zašto se vratio na selo i kada je fotografija nastala. Fotografija starice koja grli svog sina izmamila je istovremeno mnogo i suza i osmeha kada ju je baš on… »
Vesti dana »
Dve pucnjave u školama u Turskoj za dva dana: Istraga razmatra i mogućnost online radikalizacije napadača
Euronews pre 2 satajoš 48 povezanih
N1 sama određuje goste i teme, neprihvatljivo međusobno pozivanje Gocija i Vučića
Cenzolovka pre 5 satijoš 30 povezanih
"Otvoreno je pitanje koliko će Trampovi potezi proizvesti posledice po SAD" Stručnjaci o izjavama američkog predsednika i ulozi Kine
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
"Prolazio sam pored ruševina i strahovao da se ne obruše, u Generalštabu sam video šansu": Ministar Selaković izneo odbranu, pa optužio JTOK
Pravda pre 2 satajoš 97 povezanih
Evroliga kaznila Zvezdu i Partizan zbog incidenata na "večitom derbiju"
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih