Povezane vesti
Na početku karijere nekoliko meseci proveo u Jugoslaviji: Američki ekonomista zvezda drugog dana Kopaonik biznis foruma
N1 Info 05.03.2024
Poznati američki ekonomista Džefri Saks, bivši savetnik poslednjeg jugoslovenskog premijera Anta Markovića, zvezda je drugog dana Kopaonik biznis foruma. Naime, Saks je specijalni gost koji se putem video poziva obratio publici, u razgovoru koji je vodio… »
„Kad sam bio klinac, radio sam u Jugoslaviji…“: Čuveni ekonomista na Kopaonik biznis forumu o radu sa Antom Markovićem
Nova 05.03.2024
Poznati američki ekonomista Džefri Saks, bivši savetnik poslednjeg jugoslovenskog premijera Anta Markovića, zvezda je drugog dana Kopaonik biznis foruma. Naime, Saks je specijalni gost koji se putem video poziva obratio publici, u razgovoru koji je vodio… »
Vesti dana »
Aleksić premijeru i ministrima: Vaša jedina obaveza je da služite građanima; Macut: Ne treba da se spuštamo na nivo ličnih obračuna
RTS pre 27 minutajoš 60 povezanih
Godišnje oboli 700, a premine 300 ljudi: Zašto je Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od melanoma?
Danas pre 10 satijoš 7 povezanih
Zbog rekordno niskog vodostaja Dunava hitno zasedao Republički štab za vanredne situacije
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 24 povezane