Повезане вести
На почетку каријере неколико месеци провео у Југославији: Амерички економиста звезда другог дана Копаоник бизнис форума
Н1 Инфо 05.03.2024
Познати амерички економиста Џефри Сакс, бивши саветник последњег југословенског премијера Анта Марковића, звезда је другог дана Копаоник бизнис форума. Наиме, Сакс је специјални гост који се путем видео позива обратио публици… »
„Кад сам био клинац, радио сам у Југославији…“: Чувени економиста на Копаоник бизнис форуму о раду са Антом Марковићем
Нова 05.03.2024
Познати амерички економиста Џефри Сакс, бивши саветник последњег југословенског премијера Анта Марковића, звезда је другог дана Копаоник бизнис форума. Наиме, Сакс је специјални гост који се путем видео позива обратио публици… »
Вести дана »
Ко губи, а ко добија? Објављен Трампов мировни план: Ово је свих 28 тачака за завршетак рата у Украјини
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 21 минутајош 1 повезана
Генерални директор Београдских електрана: Спремни смо на сваку ситуацију, имамо довољно мазута
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 56 минутајош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана