Povezane vesti
Novi detalji o ubistvu pilota koji je prebegao u Ukrajinu Pogodilo ga 5 metaka, jedan u srce: "Kad sam pozvao, već je bio…
Kurir 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Znao sam odmah da je mrtav! Svedoci o ubistvu Rusa koji je prebegao u Ukrajinu - Ukrao helikopter, pa primio 5 metaka!
Mondo 05.03.2024
Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Pilot ruskog helikoptera, Maksim Kuzminov (28), koji je prebegao u Ukrajinu krajem avgusta 2023… »
Novi detalji o ubistvu Rusa koji je ukrao helikopter i prebegao u Ukrajinu: "Znao sam da je mrtav"
Telegraf 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 43 minutajoš 22 povezane
Đoković protiv Rinderkneša za stizanje Federerovog rekorda na Vimbldonu
RTV pre 53 minutajoš 16 povezanih
Kreće udarni talas putovanja: Na Gradini zadržavanje 30 minuta, ostali prelazi za sada prohodni
RINA pre 1 satjoš 9 povezanih
O 'rođenom pobedniku', grčevima i probušenom kostobranu: Rani mostarski radovi Luke Modrića
BBC News pre 23 minutajoš 87 povezanih
Tela dece ni porodice ne mogu da prepoznaju: Nema reči da se opiše užas u Venecueli, konačan broj žrtava se ne nazire
Večernje novosti pre 23 minutajoš 10 povezanih