Povezane vesti
Novi detalji o ubistvu pilota koji je prebegao u Ukrajinu Pogodilo ga 5 metaka, jedan u srce: "Kad sam pozvao, već je bio…
Kurir 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Znao sam odmah da je mrtav! Svedoci o ubistvu Rusa koji je prebegao u Ukrajinu - Ukrao helikopter, pa primio 5 metaka!
Mondo 05.03.2024
Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Pilot ruskog helikoptera, Maksim Kuzminov (28), koji je prebegao u Ukrajinu krajem avgusta… »
Novi detalji o ubistvu Rusa koji je ukrao helikopter i prebegao u Ukrajinu: "Znao sam da je mrtav"
Telegraf 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Vesti dana »

Studenti Pravnog u blokadi: „Zvučnim topom na narod? Podmuklo, čeka vas robija“
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih

Veliki skup "15. za 15" održan u Beogradu, zbog incidenata studenti završili ranije, tenzije nastavljene do ponoći (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

"Koristićemo smrtonosnu silu": Tramp naredio moćnu vojnu akciju protiv Huta u Jemenu: "Vaše vreme je isteklo"
Blic pre 9 satijoš 3 povezane