Povezane vesti
Novi detalji o ubistvu pilota koji je prebegao u Ukrajinu Pogodilo ga 5 metaka, jedan u srce: "Kad sam pozvao, već je bio…
Kurir 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Znao sam odmah da je mrtav! Svedoci o ubistvu Rusa koji je prebegao u Ukrajinu - Ukrao helikopter, pa primio 5 metaka!
Mondo 05.03.2024
Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Pilot ruskog helikoptera, Maksim Kuzminov (28), koji je prebegao u Ukrajinu krajem avgusta 2023… »
Novi detalji o ubistvu Rusa koji je ukrao helikopter i prebegao u Ukrajinu: "Znao sam da je mrtav"
Telegraf 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS na 136 biračkih mesta, Blanuša (SDS) ima prednost
Serbian News Media pre 5 minutajoš 22 povezane
Ruske vlasti tvrde da je treća osoba uhapšena zbog napada na visokog oficira vojne obaveštajne službe
Slobodna Evropa pre 50 minutajoš 19 povezanih
MUP upozorava na prevare na aplikaciji WhatsApp: Ne otvarajte poruke sa linkovima iako deluju da su od poznate osobe
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Vreme danas: Oblačno i toplo, najviša temperatura od 9 do 14 stepeni
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih