Povezane vesti
Novi detalji o ubistvu pilota koji je prebegao u Ukrajinu Pogodilo ga 5 metaka, jedan u srce: "Kad sam pozvao, već je bio…
Kurir 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Znao sam odmah da je mrtav! Svedoci o ubistvu Rusa koji je prebegao u Ukrajinu - Ukrao helikopter, pa primio 5 metaka!
Mondo 05.03.2024
Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Maksim Kuzminov, ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu, ubijen je u Španiji. Pilot ruskog helikoptera, Maksim Kuzminov (28), koji je prebegao u Ukrajinu krajem avgusta 2023… »
Novi detalji o ubistvu Rusa koji je ukrao helikopter i prebegao u Ukrajinu: "Znao sam da je mrtav"
Telegraf 05.03.2024
Maksim Kuzminov je u februaru ubijen u malom primorskom gradu Viljahojosa, gde je živeo pod lažnim identitetom. Maksim Kuzminov, 28-godišnji pilot ruskog helikoptera koji je prebegao u Ukrajinu u avgustu, a kasnije se preselio u Španiju, upucan je pet… »
Vesti dana »
Dve sednice Skupštine Srbije u jednom danu: Poslanici najpre o nepoverenju Vladi, potom novo zasedanje o 40 tačaka
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 18 povezanih
"Došao je taj trenutak, posle 34 godine" Oči celog sveta uprte u Bliski istok, ovo je prelomni trenutak: Iran uputio poruku Trampu koja menja sve
Blic pre 12 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Beta pre 27 minutajoš 11 povezanih
Gubili 13 poena u poslednjoj četvrtini, a onda... Pogledajte kako je Golden Stejt pobedio Kliperse posle velikog preokreta! video
Kurir pre 37 minutajoš 17 povezanih
U Srbiji promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima: Najviša temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 13 povezanih