Повезане вести

Крила сам 8 месеци, тако је налагао уговор! Рекордерка открила тајну квиза Потера: Знао је само мој муж

Крила сам 8 месеци, тако је налагао уговор! Рекордерка открила тајну квиза Потера: Знао је само мој муж

Мондо 06.03.2024
Сања је прва жена којој је пошло да знањем као једини преостали такмичар у финишу емисије, сама победи најчешће "непробојног" трагача Жарка Стевановића и освоји полумилионски износ. Сања је прва жена којој је пошло да знањем… »
"Осам месеци сам морала да кријем да сам победила у потери" Сања је одушевила Србију, али је о свом успеху ћутала, ево зашто…

"Осам месеци сам морала да кријем да сам победила у потери" Сања је одушевила Србију, али је о свом успеху ћутала, ево зашто…

Курир 06.03.2024
Сања Павловић (32) из Беочина постала је звезда популарносг квиза Потера, када је сама одбранила 500.000 динара и тако се уписала на листу рекордера. Током једанаест сезона популарног квиза знања који се емитује на РТС, ова… »
Сања је освојила пола милиона и оборила рекорд Сада открива на шта ће потрошити новац који је "отела" од трагача Жарка

Сања је освојила пола милиона и оборила рекорд Сада открива на шта ће потрошити новац који је "отела" од трагача Жарка

Курир 06.03.2024
Једанаеста сезона Потере донела је пуно победничких епизода током којих смо срчано навијали за такмичаре. Професорка књижевности и љубитељка квизова Сања Павловић самостално је победила трагача Жарка и освојила 500.000… »
"Квиз није мушки спорт.: Жене, стисните зубе" Сања је сама победила трагача у "Потери", па јавно поручила: "Помирила сам се…

"Квиз није мушки спорт.: Жене, стисните зубе" Сања је сама победила трагача у "Потери", па јавно поручила: "Помирила сам се…

Блиц 05.03.2024
Цела Србија је на ивици фотеље гледала наступ Сање Павловић у "Потери". Драма је трајала свега неколико минута, јер је професорка књижевности и љубитељка квизова сама победила инспирисаног и расположеног трагача Жарка. Сања… »

Вести дана »