Povezane vesti
Krila sam 8 meseci, tako je nalagao ugovor! Rekorderka otkrila tajnu kviza Potera: Znao je samo moj muž
Mondo 06.03.2024
Sanja je prva žena kojoj je pošlo da znanjem kao jedini preostali takmičar u finišu emisije, sama pobedi najčešće "neprobojnog" tragača Žarka Stevanovića i osvoji polumilionski iznos. Sanja je prva žena kojoj je pošlo da znanjem kao jedini… »
"Osam meseci sam morala da krijem da sam pobedila u poteri" Sanja je oduševila Srbiju, ali je o svom uspehu ćutala, evo…
Kurir 06.03.2024
Sanja Pavlović (32) iz Beočina postala je zvezda popularnosg kviza Potera, kada je sama odbranila 500.000 dinara i tako se upisala na listu rekordera. Tokom jedanaest sezona popularnog kviza znanja koji se emituje na RTS, ova profesorka književnosti… »
Sanja je osvojila pola miliona i oborila rekord Sada otkriva na šta će potrošiti novac koji je "otela" od tragača Žarka
Kurir 06.03.2024
Jedanaesta sezona Potere donela je puno pobedničkih epizoda tokom kojih smo srčano navijali za takmičare. Profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova Sanja Pavlović samostalno je pobedila tragača Žarka i osvojila 500.000 dinara. Time se upisala… »
"Kviz nije muški sport.: Žene, stisnite zube" Sanja je sama pobedila tragača u "Poteri", pa javno poručila: "Pomirila sam…
Blic 05.03.2024
Cela Srbija je na ivici fotelje gledala nastup Sanje Pavlović u "Poteri". Drama je trajala svega nekoliko minuta, jer je profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova sama pobedila inspirisanog i raspoloženog tragača Žarka. Sanja je tako postala prva… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana