Povezane vesti
„Cela mamina strana je gluvonema, nikad nisu mogli da dožive moju muziku“: Zorja otkrila bolne detalje iz privatnog…
Nova 06.03.2024
Pevačica Zorja Pajić je osvojila treće mesto na takmičenju "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Lik u ogledalu" i pobrala simpatije mnogih. Pevačica je sada gostovala u emisiji „Amidži šou“ i otkrila detalje o svojoj porodici, između ostalog, da… »
"Svi sa mamine strane su gluvonemi" Bolna ispovest Zorje Pajić: Baka i deka moju muziku nikada nisu mogli da dožive do kraja
Kurir 06.03.2024
Zorja Pajić zauzela je treće mesto na Izboru pesme za Evroviziju pesmom "Lik u ogledalu". - Izvedbu na znakovnom jeziku sam posvetila baki i deki, jer oni ne mogu da čuju pesmu. A pesma je lična priča, računala sam da će da se povežu ljudi koji se… »
"Svi sa mamine strane su gluvonemi": Bolna ispovest Zorje: "Baka i deka moju muziku nisu mogli u potpunosti da dožive"
Blic 06.03.2024
Zorja Pajić oduševila sve u finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024" na kojem se predstavila sa pesmom "Lik u ogledalu". Zorja je osvojila treće mesto na "Beoviziji 2024", a u emisiji "Amidži šou" otkrila je deo istorije svoje porodice. -… »
Vesti dana »
UN: Izraelski naseljenici proterali više od 1.720 Palestinaca iz Zapadne obale
RTV pre 2 satajoš 51 povezana
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a - koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 3 minutajoš 36 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Orban: Zapadne zemlje treba najozbiljnije da shvate izjavu Putina o primeni "oreškina"
Euronews pre 51 minutajoš 33 povezane
Oluja već tutnji po Srbiji: Orkanski vetar čupao drveće iz korena FOTO
B92 pre 3 satajoš 34 povezane