Povezane vesti

„Cela mamina strana je gluvonema, nikad nisu mogli da dožive moju muziku“: Zorja otkrila bolne detalje iz privatnog…

„Cela mamina strana je gluvonema, nikad nisu mogli da dožive moju muziku“: Zorja otkrila bolne detalje iz privatnog…

Nova 06.03.2024
Pevačica Zorja Pajić je osvojila treće mesto na takmičenju "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Lik u ogledalu" i pobrala simpatije mnogih. Pevačica je sada gostovala u emisiji „Amidži šou“ i otkrila detalje o svojoj porodici, između ostalog, da… »
"Svi sa mamine strane su gluvonemi" Bolna ispovest Zorje Pajić: Baka i deka moju muziku nikada nisu mogli da dožive do kraja

"Svi sa mamine strane su gluvonemi" Bolna ispovest Zorje Pajić: Baka i deka moju muziku nikada nisu mogli da dožive do kraja

Kurir 06.03.2024
Zorja Pajić zauzela je treće mesto na Izboru pesme za Evroviziju pesmom "Lik u ogledalu". - Izvedbu na znakovnom jeziku sam posvetila baki i deki, jer oni ne mogu da čuju pesmu. A pesma je lična priča, računala sam da će da se povežu ljudi koji se… »
"Svi sa mamine strane su gluvonemi": Bolna ispovest Zorje: "Baka i deka moju muziku nisu mogli u potpunosti da dožive"

"Svi sa mamine strane su gluvonemi": Bolna ispovest Zorje: "Baka i deka moju muziku nisu mogli u potpunosti da dožive"

Blic 06.03.2024
Zorja Pajić oduševila sve u finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024" na kojem se predstavila sa pesmom "Lik u ogledalu". Zorja je osvojila treće mesto na "Beoviziji 2024", a u emisiji "Amidži šou" otkrila je deo istorije svoje porodice. -… »

Vesti dana »