Povezane vesti
"Ideš da predstavljaš žiri, ne državu" Desingerica bi se pod jednim uslovom prijavio za pze: Napravio bih skandal
Mondo 06.03.2024
Desingerica je komentarisao "Pesmu za Evroviziju 2024" i otkrio pod kojim uslovom bih se on prijavio za festival. Desingerica je komentarisao "Pesmu za Evroviziju 2024" i otkrio pod kojim uslovom bih se on prijavio za festival. Srbija je izabrala… »
"Ispada da se tamo predstavlja žiri, a ne država" Desingerica žestoko o pze i Teya Dori, a evo kakav bi skandal napravio...
Kurir 06.03.2024
Reper Dragomir Despić Desingerica dao je svoj sud o festivalu Izbora pesme za Evroviziju, o kojem se ne prestaje polemisati. Desingerica je dao svoje mišljenje o pobednici Teya Dori, ali i odgovorio na brojna pitanja da li bi se on prijavio za… »
Vesti dana »
Ja sam za doživotnu kaznu maloletnog ubice: Stručnjak za kriminologiju "Da neko pogodi čuvara sa 11 metara i da nastavi da ubija, to je teroristički napad"
Kurir pre 18 minutajoš 62 povezane
Veran Matić napadnut ispred Skupštine Srbije: „Izveštavanjem si mi upropastio život“
Vreme pre 3 satajoš 38 povezanih
Američka ‘rampa’ za bakar i optužbe za prinudni rad u Ziđinu u Srbiji
Danas pre 13 minutajoš 28 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 3 satajoš 3 povezane