Povezane vesti
Pronađena NESTALA devojčica (15) iz Žitišta: Oglasila se majka, otkrila zašto je nije bilo punih 5 dana
Kurir 06.03.2024
Pronađena mi je ćerka. Kući je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći, rekla je majka. Devojčica (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je njena majka. - Pronađena mi je ćerka… »
Pronađena nestala devojčica (15) iz Žitišta, već je ranije bežala Oglasila se majka
Dnevnik 06.03.2024
Devojčica (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je njena majka. - Pronađena mi je ćerka. Kod kuće je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći - rekla je majka. Prema rečima njene… »
Pronađena Kristina (15) iz Žitišta: Majka se oglasila, evo u kakvom je stanju
Blic 06.03.2024
Kristina Radomirović (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je njena majka Dragana. - Pronađena mi je ćerka. Kući je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći - rekla je Dragana. Prema… »
Pronađena Kristina (15) iz Žitišta: Majka se oglasila za Telegraf i otkrila gde je sada
Telegraf 06.03.2024
Prema rečima njene majke Dragane, Kristina je pobegla jer nije više želela da bude u hraniteljskoj porodici u koju je smeštena 2. novembra prošle godine. Kristina Radomirović (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 4 satijoš 43 povezane
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 6 satijoš 13 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 3 satajoš 26 povezanih
Otkriveno kako su stradali otac i sin kod Vršca: Oglasilo se tužilaštvo, teško povređen vozač kamiona (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana