Povezane vesti

Pronađena NESTALA devojčica (15) iz Žitišta: Oglasila se majka, otkrila zašto je nije bilo punih 5 dana

Pronađena NESTALA devojčica (15) iz Žitišta: Oglasila se majka, otkrila zašto je nije bilo punih 5 dana

Kurir 06.03.2024
Pronađena mi je ćerka. Kući je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći, rekla je majka. Devojčica (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je njena majka. - Pronađena mi je ćerka… »
Pronađena nestala devojčica (15) iz Žitišta, već je ranije bežala Oglasila se majka

Pronađena nestala devojčica (15) iz Žitišta, već je ranije bežala Oglasila se majka

Dnevnik 06.03.2024
Devojčica (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je njena majka. - Pronađena mi je ćerka. Kod kuće je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći - rekla je majka. Prema rečima njene… »
Pronađena Kristina (15) iz Žitišta: Majka se oglasila, evo u kakvom je stanju

Pronađena Kristina (15) iz Žitišta: Majka se oglasila, evo u kakvom je stanju

Blic 06.03.2024
Kristina Radomirović (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je njena majka Dragana. - Pronađena mi je ćerka. Kući je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći - rekla je Dragana. Prema… »
Pronađena Kristina (15) iz Žitišta: Majka se oglasila za Telegraf i otkrila gde je sada

Pronađena Kristina (15) iz Žitišta: Majka se oglasila za Telegraf i otkrila gde je sada

Telegraf 06.03.2024
Prema rečima njene majke Dragane, Kristina je pobegla jer nije više želela da bude u hraniteljskoj porodici u koju je smeštena 2. novembra prošle godine. Kristina Radomirović (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila… »

Vesti dana »