Povezane vesti
Pronađena NESTALA devojčica (15) iz Žitišta: Oglasila se majka, otkrila zašto je nije bilo punih 5 dana
Kurir 06.03.2024
Pronađena mi je ćerka. Kući je sa mnom i svojom porodicom, sada sam išla po nju. Hvala svima na pomoći, rekla je majka. Devojčica (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je njena majka. - Pronađena mi je ćerka. Kući je sa… »
Pronađena Kristina (15) iz Žitišta: Majka se oglasila za Telegraf i otkrila gde je sada
Telegraf 06.03.2024
Prema rečima njene majke Dragane, Kristina je pobegla jer nije više želela da bude u hraniteljskoj porodici u koju je smeštena 2. novembra prošle godine. Kristina Radomirović (15) iz Žitišta, pronađena je danas, petog dana od nestanka, potvrdila je za… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Skoro dva i po miliona prijava za upis nelegalnih objekata - kada građanima stižu prva rešenja
RTS pre 58 minutajoš 3 povezane
Vučić prisustvuje ceremoniji uručenja rešenja za program razvoja prerađivačkih kapacitet
RTV pre 8 minutajoš 1 povezana
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih