Povezane vesti
"Siguran sam da će birači to prepoznati": Mali: Izbori za Beograd najvažniji do sada
Blic 06.03.2024
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su predstojeći beogradski izbori, prema njegovom mišljenju, verovatno najvažniji izbori u skorašnjoj istoriji Srbije, jer je, kako je rekao, veoma važno u kom smeru će se Beograd razvijati i na koji… »
Mali: Izbori za Beograd najvažniji do sada
IndeksOnline 06.03.2024
BEOGRAD – Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su predstojeći beogradski izbori, prema njegovom mišljenju, verovatno najvažniji izbori u skorašnjoj istoriji Srbije, jer je, kako je rekao, veoma važno u kom smeru će se Beograd razvijati i na… »
Ministar Mali: Izbori za Beograd su najvažniji do sada
Telegraf 06.03.2024
"Ja sam siguran da će birači to prepoznati" Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su predstojeći beogradski izbori, prema njegovom mišljenju, verovatno najvažniji izbori u skorašnjoj istoriji Srbije, jer je, kako je rekao, veoma važno u kom… »
Mali: Predstojeći izbori u Beogradu možda najvažniji u našoj istoriji
Insajder 06.03.2024
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da su ponovljeni lokalni izbori u Beogradu, koji još nisu zakazani, možda "najvažniji izbori u našoj istoriji". Mali, koji je i funkcioner Srpske napredne stranke, je za televiziju Prva rekao da će na beogradske… »
Mali: Na izbore u Beogradu ići ćemo punom snagom, možda su najvažniji u našoj istoriji
Novi magazin 06.03.2024
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ponovljeni lokalni izbori u Beogradu, koji još nisu zakazani, su možda "najvažniji izbori u našoj istoriji". Mali, koji je i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS), je za televiziju Prva rekao da će na… »
Vesti dana »
(Foto, video) Kopaonik i Golija pod snegom: Pada od juče, predviđaju se snežne epizode narednih dana - moguće do čak 50 cm snega
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Tramp nakon trosatnih razgovora SAD i Irana: Sporazum ili uništenje, druge opcije nema
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih
Zašto jesen ne počinje 21. u mesecu kao ostala godišnja doba, već 23.
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
Automobil sleteo sa puta i udario u cisternu kod Tavankuta, poginula žena
Radio 021 pre 25 minutajoš 21 povezana
Hitna pomoć: Četrnaestogodišnjak teško povređen u tuči na Novom Beogradu
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih