Повезане вести
"Сигуран сам да ће бирачи то препознати": Мали: Избори за Београд најважнији до сада
Блиц 06.03.2024
Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да су предстојећи београдски избори, према његовом мишљењу, вероватно најважнији избори у скорашњој историји Србије, јер је, како је рекао, веома важно у ком смеру ће се Београд… »
Мали: Избори за Београд најважнији до сада
ИндексОнлине 06.03.2024
БЕОГРАД – Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да су предстојећи београдски избори, према његовом мишљењу, вероватно најважнији избори у скорашњој историји Србије, јер је, како је рекао, веома важно у ком смеру ће… »
Министар Мали: Избори за Београд су најважнији до сада
Телеграф 06.03.2024
"Ја сам сигуран да ће бирачи то препознати" Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да су предстојећи београдски избори, према његовом мишљењу, вероватно најважнији избори у скорашњој историји Србије, јер је, како је… »
Мали: Предстојећи избори у Београду можда најважнији у нашој историји
Инсајдер 06.03.2024
Министар финансија Синиша Мали изјавио је да су поновљени локални избори у Београду, који још нису заказани, можда "најважнији избори у нашој историји". Мали, који је и функционер Српске напредне странке, је за телевизију Прва… »
Мали: На изборе у Београду ићи ћемо пуном снагом, можда су најважнији у нашој историји
Нови магазин 06.03.2024
Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да поновљени локални избори у Београду, који још нису заказани, су можда "најважнији избори у нашој историји". Мали, који је и функционер Српске напредне странке (СНС), је за… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 7 минутајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 52 минутајош 37 повезаних
Софронијевић: Велико интересовање за легализацију, већ стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 32 минутајош 100 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 1 сатјош 43 повезане