Povezane vesti
MK Grupa ulaže 900 miliona evra u obnovljive izvore energije
SEEbiz 06.03.2024
KOPAONIK - Kompanija MK grupa će intenzivno ulagati u projekte obnovljivih izvora, čime će pružiti značajan doprinos ostvarenju cilja vlade Srbije da učešće energije iz obnovljivih izvora (OIE) u ukupnom energetskom miksu poveća na najmanje 40… »
MK grupa: Ulažemo u OIE i doprinosimo cilju vlade da do 2040. udeo zelene energije poraste 40 odsto
Danas 05.03.2024
Kompanija MK grupa će intenzivno ulagati u projekte obnovljivih izvora, čime će ; pružiti značajan doprinos ostvarenju cilja vlade Srbije da učešće energije iz obnovljivih izvora (OIE) u ukupnom energetskom miksu poveća na najmanje 40 odsto do… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 3 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 10 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 7 satijoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 3 satajoš 40 povezanih