Povezane vesti
Ne želi više da zavisi od Vujadina! Mirka Vasiljević pokrenula biznis, svi joj čestitaju na ideji
Story 06.03.2024
Žena, majka, kraljica, definitivno su epiteti koji opisuju Mirku Vasiljević. Naime, osim što je glumica, supruga i majka četvoro dece, Mirka Vasiljević pokrenula je biznis. Najmlađa devojčica krenula je na adaptaciju u vrtić i sada mama konačno ima… »
(Video) Mirka Vasiljević Pokrenula biznis: Evo čime se bavi glumica, a otkrila kako bi sa Vujadinom vodila "Beoviziju": "On bi…
Blic 05.03.2024
Glumica Mirka Vasiljević pojavila se večeras na humanitarnom događaju "Srbi za Srbe", gde je bila i voditelj programa. Kako je Mirka ispričala za "Blic" njena najmlađa ćerka krenula je u vrtić, ali i da je pokrenula sopstveni biznis. - Najmlađa ćerka je… »
Vesti dana »

Dačić o incidentu u Novom Sadu: Policija je došla na poziv dekana Filozofskog fakulteta
Euronews pre 21 minutajoš 26 povezanih

Đorđe je sedeo u dvorištu kad je video da kulja dim: Seo na motor i za tili čas bio u borbi sa vatrenom stihijom: Po boji dima, znao sam šta je (video)
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih

Pregovori, dijalog, novi protesti ili izbori - šta nas sve čeka od 1. septembra
Blic pre 21 minutajoš 58 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 9 satijoš 32 povezane

"To smo naučili, bar sam ja to naučio!" Bogdan Bogdanović pred meč Srbija - Estonija na Evrobasketu
Večernje novosti pre 56 minutajoš 26 povezanih