Повезане вести
Орлић (СНС): Наставак седнице парламента јако брзо
Политика 06.03.2024
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић изјавио је данас да ће до наставка седнице Скупштине Србије доћи „јако брзо” и да је ту реч о данима.„Људи могу да буду мирни, ми формирамо и Скупштину и Владу… »
Ана Брнабић кандидат за председника Скупштине Србије
Вести онлине 06.03.2024
Председништво Српске напредне странке (СНС) донело је данас одлуку да кандидат за председника Народне скупштине Србије буде Ана Брнабић, саопштио је вечерас председник Србије Александар Вучић. Вучић је пренео да она више неће… »
Вучевић: СНС ће на изборе у коалицији, покрет ће се развијати
Инсајдер 06.03.2024
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је да је одлука Председништва странке да се на изборе иде у широј коалицији, а да ће се актуелна идеја о Покрету за народ и државу развијати у наредном периоду. 'Покрет је… »
Вучевић: СНС ће на изборе у коалицији, покрет ће се развијати
Телеграф 06.03.2024
Ми смо спремни да прихватимо и укључимо све који Србију виде као слободну, независну и суверену државу. Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је вечерас да је одлука Председништва странке да се на изборе иде у… »
Шта то Орлић зна, а осталих 249 посланика не зна: Зашто се од опозиције крије да ће наставак конститутивне седнице уследити…
Данас 06.03.2024
Седнице Скупштине Србије доћи ће „јако брзо“, реч је о данима. Људи могу да буду мирни, ми формирамо и Скупштину и Владу и све како следује у складу са оним што је народ рекао, објаснио је Владимир Орлић, бивши председник… »
Владимир Орлић: Наставак седнице Скупштине Србије "јако брзо"
Еуроневс 06.03.2024
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Владимир Орлић изјавио је данас да ће до наставка седнице Скупштине Србије доћи, како је рекао, јако брзо, наредних дана. "Јако брзо, али ми причамо наравно о неким… »
Орлић: До наставка седнице Скупштине Србије доћи "јако брзо"
НИН 06.03.2024
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Владимир Орлић изјавио је да ће до наставка седнице Скупштине Србије доћи "јако брзо" и да је ту реч о данима. "Људи могу да буду мирни, ми формирамо и Скупштину и Владу… »
Орлић: Наставак седнице Скупштине Србије јако брзо, реч је о данима
Инсајдер 06.03.2024
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Владимир Орлић изјавио је да ће до наставка седнице Скупштине Србије доћи "јако брзо" и да је ту реч о данима. 'Људи могу да буду мирни, ми формирамо и Скупштину и Владу… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 21 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 51 минутајош 11 повезаних
Мушкарац и жена насмрт избодени ножем у стану: Ужас у Никшићу, полиција трага за убицом
Мондо пре 16 минутајош 11 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 31 минутајош 13 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Радио сто плус пре 1 сатјош 6 повезаних