Povezane vesti
"Hoće li doći kraj mojim mukama": Očajni student pomoć traži od gatare: Evo šta ga je najviše zanimalo (foto)
Blic 06.03.2024
Pitanje jednog studenta na društvenim nasmejalo je mnoge! Njegovo studiranje očito se odužilo, pa ga je zanimalo kada će doći kraj njegovim mukama. On je rešio da se obrati jednoj gatari. - Hoće li doći kraj mojim mukama i završiti fakultet… »
"Hoće li doći kraj mojim mukama": Očajni student pomoć traži od gatare: Evo šta ga je najviše zanimalo (foto)
Blic 06.03.2024
Pitanje jednog studenta na društvenim nasmejalo je mnoge! Njegovo studiranje očito se odužilo, pa ga je zanimalo kada će doći kraj njegovim mukama. On je rešio da se obrati jednoj gatari. - Hoće li doći kraj mojim mukama i završiti fakultet… »
"Hoće li doći kraj mojim mukama?" Student očajan, pa rešio da se obrati gatari! Odužilo mu se studiranje, evo šta ga je…
Kurir 06.03.2024
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera: Svi nastradali u sudaru sa avionom iznad Vašingtona
Telegraf pre 32 minutajoš 4 povezane
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 22 minutajoš 1 povezana