Povezane vesti
Dekanica niškog Medicinskog: Milićevi navodi bez argumenata, izbor profesora u skladu sa pravilnicima
Južne vesti 06.03.2024
Nakon što je rukovodilac niške Kardiohirurgije Dragan Milić izjavio da je u planu ponovno razmatranje njegovog izbora u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu jer dekanica Dobrila Stanković Đorđević nije u roku stavila na javni uvid pozitivno… »
Milić: Ispituju moje zvanje na Medicinskom fakultetu da bi niška Kardiohirurgija izgubila status klinike
Južne vesti 06.03.2024
Iako je komisija već dala pozitivno mišljenje na izbor Dragana Milića u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu u Nišu, u planu je formiranje nove komisije koja o tome treba opet da odlučuje, tvrdi direktor Kardiohirurgije. Kaže da bi tako… »
Milić: Cilj je ostanem bez zvanja i posla kako bi Kardiohirurgija izgubila status klinike
Jugmedia 06.03.2024
Komisija za pisanje referata za moj izbor u zvanje redovnog profesora koju je odredio Senat Univerziteta u Nišu predala je službama Medicinskog fakulteta pozitivno mišljenje za moj izbor još 13.2.2024. Zahvaljujem se uvaženim kolegama profesorima… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Centar Užica bez struje pred veliki protest, poznato ko će se obratiti građanima: Čitaće pisma Nemanje Vidića, Branka Stankovića…
Nova pre 17 minutajoš 27 povezanih

(Video) "more, imam pištolj, ubiću: Te!" Sestra monstruma iz Prilepa i njena snaja zapomagale da ih pusti u kuću, on ubio sestrića i njegovog sina Milana (13): Komšije otkrile stravične detalje zločina
Blic pre 37 minutajoš 26 povezanih

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta “nadstrešnica” kako bi nastavili istragu
Telegraf pre 17 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa promenljivom oblačnošću i osveženjem od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Povoljni uslovi za vožnju, duža čekanja na nekim graničnim prelazima
Serbian News Media pre 5 satijoš 13 povezanih