Povezane vesti
Dekanica niškog Medicinskog: Milićevi navodi bez argumenata, izbor profesora u skladu sa pravilnicima
Južne vesti 06.03.2024
Nakon što je rukovodilac niške Kardiohirurgije Dragan Milić izjavio da je u planu ponovno razmatranje njegovog izbora u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu jer dekanica Dobrila Stanković Đorđević nije u roku stavila na javni uvid… »
Milić: Ispituju moje zvanje na Medicinskom fakultetu da bi niška Kardiohirurgija izgubila status klinike
Južne vesti 06.03.2024
Iako je komisija već dala pozitivno mišljenje na izbor Dragana Milića u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu u Nišu, u planu je formiranje nove komisije koja o tome treba opet da odlučuje, tvrdi direktor Kardiohirurgije. Kaže da bi… »
Milić: Cilj je ostanem bez zvanja i posla kako bi Kardiohirurgija izgubila status klinike
Jugmedia 06.03.2024
Komisija za pisanje referata za moj izbor u zvanje redovnog profesora koju je odredio Senat Univerziteta u Nišu predala je službama Medicinskog fakulteta pozitivno mišljenje za moj izbor još 13.2.2024. Zahvaljujem se uvaženim kolegama profesorima… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 15 minutajoš 53 povezane

Direktorka obaveštajnih službi SAD: U četu zvaničnika na Signalu nije objavljena nikakva poverljiva informacija
Euronews pre 5 satijoš 35 povezanih

Od licence, blokiranih računa, do osoblja koje je izostalo u noći nesreće: 11 žrtava stravičnog požara u Domu za stare, tragedija otkrila niz propusta
Nova pre 4 satijoš 23 povezane

Rio Tinto potvrdio da je prijavio „Jadar“ za strateški projekat EU
Nedeljnik pre 7 satijoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane