Povezane vesti

Dekanica niškog Medicinskog: Milićevi navodi bez argumenata, izbor profesora u skladu sa pravilnicima

Dekanica niškog Medicinskog: Milićevi navodi bez argumenata, izbor profesora u skladu sa pravilnicima

Južne vesti 06.03.2024
Nakon što je rukovodilac niške Kardiohirurgije Dragan Milić izjavio da je u planu ponovno razmatranje njegovog izbora u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu jer dekanica Dobrila Stanković Đorđević nije u roku stavila na javni uvid… »
Milić: Ispituju moje zvanje na Medicinskom fakultetu da bi niška Kardiohirurgija izgubila status klinike

Milić: Ispituju moje zvanje na Medicinskom fakultetu da bi niška Kardiohirurgija izgubila status klinike

Južne vesti 06.03.2024
Iako je komisija već dala pozitivno mišljenje na izbor Dragana Milića u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu u Nišu, u planu je formiranje nove komisije koja o tome treba opet da odlučuje, tvrdi direktor Kardiohirurgije. Kaže da bi… »
Milić: Cilj je ostanem bez zvanja i posla kako bi Kardiohirurgija izgubila status klinike

Milić: Cilj je ostanem bez zvanja i posla kako bi Kardiohirurgija izgubila status klinike

Jugmedia 06.03.2024
Komisija za pisanje referata za moj izbor u zvanje redovnog profesora koju je odredio Senat Univerziteta u Nišu predala je službama Medicinskog fakulteta pozitivno mišljenje za moj izbor još 13.2.2024. Zahvaljujem se uvaženim kolegama profesorima… »

Vesti dana »