Povezane vesti

Prvo oglašavanje Anđele Jovanović nakon ročišta po tužbi Branislava Lečića Obratila se koleginicama: "Vi ste snaga"

Prvo oglašavanje Anđele Jovanović nakon ročišta po tužbi Branislava Lečića Obratila se koleginicama: "Vi ste snaga"

Večernje novosti 06.03.2024
DANAS je održano ročište u Prvom osnovnim sudom u Beogradu po tužbi glumca Branislava Lečića, koju je podneo protiv svoje koleginice Anđele Jovanović. Foto: ATA images Ispred suda mladu glumicu Anđelu Jovanović podržale su brojne koleginice. Foto… »
Vedrana Rudan o Branislavu Lečiću: Meni je dovoljno da vidim njegov smešak i sve mi je jasno

Vedrana Rudan o Branislavu Lečiću: Meni je dovoljno da vidim njegov smešak i sve mi je jasno

Nova 06.03.2024
Poznata hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan progovorila je o glumcu Branislavu Lečiću, koji je odlučio da tuži svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović za povredu ugleda i časti. Anđela je juče iznela u javnost kako nije želela da snimi scene… »
Ženska solidarnost i snaga na delu: Glumice aplauzom podržale Anđelu Jovanović pred sudom (FOTO)

Ženska solidarnost i snaga na delu: Glumice aplauzom podržale Anđelu Jovanović pred sudom (FOTO)

Story 06.03.2024
Anđela Jovanović na sudu se pojavila u pratnji svog advokata. Naime, pripremno ročište u Prvom sudu u Beogradu održano je danas povodom tužbe koju je glumac Branislav Lečić podneo protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović. Glumica je u pratnji advokata… »
Vedrana Rudan o branislavu lečiću: "Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno"

Vedrana Rudan o branislavu lečiću: "Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno"

Blic 06.03.2024
Hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan prokomentarisala je glumca Branislava Lečića, koji je odlučio da tuži svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim snimi scenu u seriji "Radio Mileva". Vedrana Rudan je istakla da… »
Dovoljno je da vidim njegov smešak i sve mi je jasno! Vedrana Rudan o Lečiću: Ne moram da čujem svedočenje nijedne žene

Dovoljno je da vidim njegov smešak i sve mi je jasno! Vedrana Rudan o Lečiću: Ne moram da čujem svedočenje nijedne žene

Mondo 06.03.2024
Vedrana Rudan komentarisala je Branislava Lečića koji se našao u žiži interesovanja nakon što je tužio mlađu koleginicu pošto je odbila da glumi s njim u jednoj seriji. Vedrana Rudan komentarisala je Branislava Lečića koji se našao u žiži interesovanja… »
„Ne moram da čujem svedočenje ni jedne žene“: Vedrana Rudan rekla šta misli o Branislavu Lečiću

„Ne moram da čujem svedočenje ni jedne žene“: Vedrana Rudan rekla šta misli o Branislavu Lečiću

City magazine 06.03.2024
Slučaj Anđela Jovanović – Branislav Lečić potresa ovdašnji svet, a i Vedrana Rudan je dala svoje mišljenje o ovom slučaju. „Ja ne moram da čujem svedočenje ni jedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno“, rekla je… »

Vesti dana »