Повезане вести

Прво оглашавање Анђеле Јовановић након рочишта по тужби Бранислава Лечића Обратила се колегиницама: "Ви сте снага"

Прво оглашавање Анђеле Јовановић након рочишта по тужби Бранислава Лечића Обратила се колегиницама: "Ви сте снага"

Вечерње новости 06.03.2024
ДАНАС је одржано рочиште у Првом основним судом у Београду по тужби глумца Бранислава Лечића, коју је поднео против своје колегинице Анђеле Јовановић. Фото: АТА имагес Испред суда младу глумицу Анђелу Јовановић подржале су бројне… »
Ведрана Рудан о Браниславу Лечићу: Мени је довољно да видим његов смешак и све ми је јасно

Ведрана Рудан о Браниславу Лечићу: Мени је довољно да видим његов смешак и све ми је јасно

Нова 06.03.2024
Позната хрватска књижевница и новинарка Ведрана Рудан проговорила је о глумцу Браниславу Лечићу, који је одлучио да тужи своју млађу колегиницу Анђелу Јовановић за повреду угледа и части. Анђела је јуче изнела у јавност како… »
Женска солидарност и снага на делу: Глумице аплаузом подржале Анђелу Јовановић пред судом (ФОТО)

Женска солидарност и снага на делу: Глумице аплаузом подржале Анђелу Јовановић пред судом (ФОТО)

Стори 06.03.2024
Анђела Јовановић на суду се појавила у пратњи свог адвоката. Наиме, припремно рочиште у Првом суду у Београду одржано је данас поводом тужбе коју је глумац Бранислав Лечић поднео против млађе колегинице Анђеле Јовановић. Глумица… »
Ведрана Рудан о браниславу лечићу: "Мени је довољно да видим његов поглед, смешак и све ми је јасно"

Ведрана Рудан о браниславу лечићу: "Мени је довољно да видим његов поглед, смешак и све ми је јасно"

Блиц 06.03.2024
Хрватска књижевница и новинарка Ведрана Рудан прокоментарисала је глумца Бранислава Лечића, који је одлучио да тужи своју млађу колегиницу Анђелу Јовановић јер је одбила да са њим сними сцену у серији "Радио Милева". Ведрана… »
Довољно је да видим његов смешак и све ми је јасно! Ведрана Рудан о Лечићу: Не морам да чујем сведочење ниједне жене

Довољно је да видим његов смешак и све ми је јасно! Ведрана Рудан о Лечићу: Не морам да чујем сведочење ниједне жене

Мондо 06.03.2024
Ведрана Рудан коментарисала је Бранислава Лечића који се нашао у жижи интересовања након што је тужио млађу колегиницу пошто је одбила да глуми с њим у једној серији. Ведрана Рудан коментарисала је Бранислава Лечића који се… »
„Не морам да чујем сведочење ни једне жене“: Ведрана Рудан рекла шта мисли о Браниславу Лечићу

„Не морам да чујем сведочење ни једне жене“: Ведрана Рудан рекла шта мисли о Браниславу Лечићу

Цити магазине 06.03.2024
Случај Анђела Јовановић – Бранислав Лечић потреса овдашњи свет, а и Ведрана Рудан је дала своје мишљење о овом случају. „Ја не морам да чујем сведочење ни једне једине жене. Мени је довољно да видим његов поглед, смешак и… »

Вести дана »