Povezane vesti
Grade kuću od 560 kvadrata, uložili: 200.000 evra Pilerovi svirali u Knez Mihailovoj, a onda im se život preokrenuo: Njihova…
Blic 06.03.2024
Dva brata i sestra svirali su u Knez Mihailovoj ulici, a onda im se život promenio iz korena. Učestvovali su u takmičenju "Ja imam talenat" 2010. godine i osvojili nagradu od 100.000 evra koja im je omogućila da odu u Austriju i promene svoj život… »
Pilerovi svirali na ulici, a onda im se život preko noći promenio! Oparili se, pa otišli iz Srbije: Sada grade kuću od 560…
Kurir 06.03.2024
Dva brata i sestra svirali su u Knez Mihailovoj ulici, a onda im se život promenio iz korena. Učestvovali su u takmičenju " Ja imam talenat" 2010. godine i osvojili nagradu od 100.000 evra koja im je omogućila da odu u Austriju i promene svoj život… »
Vesti dana »

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane