Povezane vesti
Ksenija je bosa trčala da spasi mene i moju ćerku! Anabela o jezivoj noći: Vrišteći sam s Lunom pobegla iz kuće
Mondo 06.03.2024
Anabela Atijas prisetila se pokojne prijateljice i koleginice, Ksenije Pajčin i noći kada joj je pomogla dok je vrišteći s ćerkom pobegla iz kuće. Anabela Atijas prisetila se pokojne prijateljice i koleginice, Ksenije Pajčin i noći kada joj je pomogla… »
"Ksenija Pajčin je bosa trčala da spase mene i lunu" Anabela otkrila detalje iz prijateljstva s ubijenom pevačicom i jezive…
Kurir 06.03.2024
Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, a uoči godišnjice od smrti, kolege i prijatelji prisećaju se ubijene pevačice. Anabela Atijas progovorila je o detaljima prijateljstva sa Ksenijom i otkrila nepoznate detalje. - Ja ne znam… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Libana produženo za tri nedelje: Tramp
BBC News pre 3 minutajoš 39 povezanih
Đorđević (ZLF): Vlast namerava samo formalno da ispuni preporuke ODIHR
Beta pre 33 minutajoš 12 povezanih
Gašić: Vojska spremna za uvođenje vojnog roka, naravno kad nadležna predmetna institucija to proceni
Radio 021 pre 48 minutajoš 12 povezanih
Povratak srpskih mirovnjaka iz Libana, ministar Gašić ih dočekao na aerodromu u Nišu
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Predat zahtev za puštanje Ratka Mladića na lečenje u Srbiji, oglasio se i sud u Hagu
Sputnik pre 28 minutajoš 8 povezanih