Povezane vesti
"Ksenija je bosa trčala da spase mene i lunu": Anabela otkrila nepoznate detalje prijateljstva sa pokojnom pevačicom…
Blic 06.03.2024
Ksenija Pajčin tragično je preminula 16. marta 2010. godine, a i nakon 14 godina kolege i prijatelji je i dalje ne zaboravljaju. Kako se bliži godišnjica njene smrti, u Ksenijinim prijateljima se bude razna sećanja, a Anabela Atijas jednom prilikom… »
"Ksenija Pajčin je bosa trčala da spase mene i lunu" Anabela otkrila detalje iz prijateljstva s ubijenom pevačicom i jezive…
Kurir 06.03.2024
Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, a uoči godišnjice od smrti, kolege i prijatelji prisećaju se ubijene pevačice. Anabela Atijas progovorila je o detaljima prijateljstva sa Ksenijom i otkrila nepoznate detalje. - Ja… »
Ksenija je bosa trčala da spasi mene i moju ćerku! Anabela o jezivoj noći: Vrišteći sam s Lunom pobegla iz kuće
Mondo 06.03.2024
Anabela Atijas prisetila se pokojne prijateljice i koleginice, Ksenije Pajčin i noći kada joj je pomogla dok je vrišteći s ćerkom pobegla iz kuće. Anabela Atijas prisetila se pokojne prijateljice i koleginice, Ksenije Pajčin i noći kada joj je… »
Vesti dana »
Kostić stvorio jedan od najvećih poslovnih sistema u regionu: Portfolio od niz poznatih kompanija
Blic pre 2 satajoš 66 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 4 satijoš 32 povezane