Povezane vesti
Obradović: Moramo da odigramo na najvišem nivou ako želimo pozitivan rezultat
Politika 06.03.2024
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Beogradu da „crno-beli” moraju da odigraju na najvišem mogućem nivou protiv Olimpije u Milanu ako žele da ostvare pozitivan rezultat u 28. kolu Evrolige. „Pripremamo se za meč u Milanu. Imamo… »
Željko o novom ugovoru: Već sam rekao suštinu… (VIDEO)
Sport klub 06.03.2024
Trener Partizana Željko Obradović kaže za Sport klub da još ne može da govori o tome hoće li ostati u Partizanu i posle ove sezone. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Obradovićev ugovor ističe na kraju tekuće sezone. *Važno je da… »
Nanelija „boli rame“, u četvrtak odluka o Jaramazu i njemu
Sport klub 06.03.2024
Trener Partizana Željko Obradović kaže da će odluka o nastupu Ognjena Jaramaza i Džejmsa Nanelija biti doneta na dan putovanja u Milanu. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Crno-beli u petak igraju s Armanijem (20.30, Sport klub 1), a… »
Obradović sa novim kadrovskim problemima pred Milano
Sportske.net 06.03.2024
Košarkaši Partizana u petak od 20.30 časova igraju meč 28. kola Evrolige u Milanu, protiv Olimpije. Međutim, kao i pred Efes prošlo kolo, Željko Obradović ima kadrovske probleme. "Imamo problem jer Ognjen Jaramaz nije sposoban da trenira sa ekipom i… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Muškarac (23) uhapšen ispred Filozofskog nakon napada na policiju
Luftika pre 6 minutajoš 25 povezanih

Rhmz izdao dva upozorenja, živa ide do 38 stepeni Evo kog dana se očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Alo pre 22 minutajoš 37 povezanih

NAVIJAMO ZA SRBIJU, NAVIJAMO ZA TROJKE: Evo zašto je utakmica protiv Estonije posebna za sve ljubitelje košarke!
InfoLIGA pre 57 minutajoš 37 povezanih